Lifestyle|22.06.2020 15:04

Χριστοπούλου – Χατζηφωτίου: Ήταν μια παρεξήγηση

Newsroom

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου στην εκπομπή «Τι λέει» για τη σχέση του με την αυστηρή coach του Greece's Next Top Model, Έλενα Χριστοπούλου. Οι αντιδράσεις ήταν πολυάριθμες, όμως ο ίδιος φρόντισε σήμερα το πρωί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, καθώς πρόκειται για μια παρεξήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου κου»:

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλουν ότι λέει ένας άνθρωπος … εκείνη την ώρα που δίνεις μία συνέντευξη λες πολλά», ξεκίνησε να λέει στον αέρα της εκπομπής του Star. «Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε είναι ότι μέναμε στην Κηφισιά. Δεν πάει να πει ότι μέναμε.. Είμαστε φίλοι, βλεπόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, τρέχουμε, κάνουμε… Πρέπει να πούμε τι κάνουμε σπίτι μας; Αν παίζουμε χαρτιά ή κάνουμε άλλα πράγματα; Είναι ντροπή! Δεν κάνουμε, για να μην χαρείτε. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα, όχι αυτά που λένε οι άλλοι! Είναι ντροπή!», ξεκαθάρισε. «Τότε ήταν 20 χρονών η Έλενα! Είπαμε, πάμε με γυναίκες όχι με ανήλικα», συμπλήρωσε.

Από τη μεριά της η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στο Πρω1νό του ΑΝΤ1. «Το Ζάχο τον αγαπώ. 24 συναπτά έτη και όχι 7. Είναι ο μέντοράς μου. Σχέση δεν είχαμε ποτέ».

Ζάχος ΧατζηφωτίουΈλενα ΧριστοπούλουGNTM