Lifestyle|06.06.2019 10:39

Tus: «Είπα ότι δεν μου αρέσει ο Παντελής Παντελίδης και πέθανε» (vid)

Newsroom

Ο 32χρονος Χρήστος Τούσης είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ράπερς. Ο Tus βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοικτά για όλα όσα τον ενοχλούν στη ραπ και τραπ μουσική, αναφέροντας και τον λόγο για τον οποίο δημιούργησε το τραγούδι «Πρώτος Στα Trends», με το οποίο «ανέβηκε» όντως στην πρώτη θέση των trends στο YouTube. O Tus θέλησε να μιλήσει για όλα όσα τον ενοχλούν στον χώρο του, και αναφέρθηκε σε νέους καλλιτέχνες που δεν σέβονται, όπως είπε, τους παλιούς - «φωτογραφίζοντας» με τα λεγόμενά του τον Sin Boy (ο οποίος είχε επίσης βρεθεί καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου).

«Οι νέοι ράπερς χωρίς το auto-tune (σ.σ. εφαρμογή που αλλοιώνει τη φωνή) δεν είναι τίποτα. Δεν έχουν ατάκες, δεν έχουν προσωπικότητα και δεν έχουν φωνή» είπε μεταξύ άλλων ο Tus, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επισημαίνει ότι καταλαβαίνει πως ο Tus αναφέρεται στον Sin Boy, ο οποίος γνωρίζει αυτόν τον καιρό επιτυχία με το τραγούδι του «Mama». Ο Tus δεν ανέφερε το όνομα Sin Boy, όμως το κομμάτι του «Πρώτος Στα Trends» σατιρίζει κατά κάποιο τρόπο το «Mama» και τους «εύκολους» τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να γίνει «trend» στο Διαδίκτυο. 

Ο Tus μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς τους παλιούς ράπερς: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σεβασμός από τους νέους ράπερ στους παλιούς. Εμένα με είχαν βοηθήσει οι παλιοί, όπως τα Ημισκούμπρια, το κοινό φώναζε το όνομά μου στις συναυλίες, αλλά έσκυβα το κεφάλι. Τώρα ακόμα θα σκύψω το κεφάλι, ακόμα θα ακούσω τις συμβουλές τους. Αυτό δεν υπάρχει στη σημερινή φάση, βγαίνει ο καθένας με ένα στιλ και τα εκμηδενίζει όλα. Επίσης, πάρα πολλοί έχουν μπερδέψει το trend και το νούμερο 1 (...) Ο ράπερ σχολίασε διακριτικά και τον ίδιο τον Αρναούτογλου που είχε καλέσει στην εκπομπή του τον Sin Boy και τον είχε αποκαλέσει «καλύτερο ράπερ στην Ελλάδα». «Για να είναι αυτός ο καλύτερος, σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι χειρότεροι. Μπορείς να τον αποκαλέσεις ως trend στις μικρές ηλικίες», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε το σκεπτικό του.

Στην εκπομπή, ο Tus μίλησε με ειλικρίνεια για τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Tus: «Είπα ότι δεν μου αρέσει ο Παντελίδης και πέθανε»

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποια ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησε ποτέ, ο Tus αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί.

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν, όταν είχα πει ότι δεν μου άρεσε μουσικά ο Παντελίδης και μετά πέθανε» παραδέχτηκε ο Tus και εξήγησε ότι εκείνες τις ημέρες δεν ένιωθε καθόλου καλά. Είπε ότι του έστελναν δεκάδες μηνύματα, κάποια πολύ άσχημα. Τότε αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να σταματήσει ό,τι είχε άθελά του δημιουργήσει. Ο Tus τόνισε πως μπορεί να μην του άρεσε η μουσική που πρέσβευε ο Παντελής Παντελίδης όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί την τραγική κατάληξη του λαϊκού τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά.

Παντελής ΠαντελίδηςTusSin boy