Lifestyle|07.06.2019 12:53

Συγκλονίζουν τα λόγια του Γκρέιντζερ Σμιθ για τον θάνατο του τρίχρονου γιου του (pics)

Newsroom

Ο διάσημος τραγουδιστής, Γκρέιντζερ Σμιθ, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αποκάλυψε πως ο τρίχρονος γιος του, Ρίβερ Κέλι, πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού τους. 

«Έχω να μοιραστώ μαζί σας αδιανόητα νέα. Χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, Ρίβερ Κέλι Σμιθ. Ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού, δεν μπόρεσε να επανέλθει. Η Άμπερ κι εγώ πήραμε την απόφαση να αποχαιρετήσουμε τον γιο μας και να δωρίσουμε τα όργανά του σε άλλα παιδιά, ώστε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η οικογένειά μας είναι καταρρακωμένη, αλλά παίρνουμε ελπίδα γνωρίζοντας ότι είναι ήδη στον Παράδεισο. Ο Ριβ ήταν ξεχωριστός. Όποιος τον γνώριζε το καταλάβαινε αμέσως. Η χαρά που έφερε στις ζωές μας δεν περιγράφεται και το φως που θα καίει παντοτινά στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν άλλες λέξεις να πει κανείς, δεν μπορώ να τις βρω τώρα. Να αγαπάτε αυτούς που είναι κοντά σας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο δύσκολη στιγμή για εμάς, από όλο αυτό», έγραψε ο Γκρέιντζερ Σμιθ.

T
T
T

O 39χρονος σήμερα τραγουδιστής παντρεύτηκε το 2010 την Amber Emily Bartlett και μαζί απέκτησαν μια κόρη και δυο γιους. 

T

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του στα τσαρτς της κάντρι μουσικής είναι τα τραγούδια «Backroad Song», «If The Boot Fits», «Happens Like That», «You’re In It», «City Boy Stuck» και «Merica».

instagramτραγουδιστής