Lifestyle|09.06.2019 15:18

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (9- 15/6) - Η Αφροδίτη στους Διδύμους, κερδισμένοι Δίδυμοι & Υδροχόοι

Newsroom

Στις 9 η Αφροδίτη -κοινωνικότητα, αισθήματα, έρωτας, φιλία, χρήμα και πάσης φύσεως συμφέροντα- περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Τα θετικά της θα απολαύσουν περισσότερο οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και λιγότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Ζυγοί.

Οι Κριοί και οι Ζυγοί έτσι και αλλιώς λόγω της επίδρασης του Κρόνου βλέπουν παντού το καλό να γίνεται... καλούτσικο. Συγκυρίες; Καταστάσεις; Διάθεση; Υγεία; Ο καθείς με τον πόνο του και ο πόνος αφορά βέβαια περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Προσοχή σε οικονομικά και σχέσεις από Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, ενώ οι Δίδυμοι, που απολαμβάνουν την εύνοιά της, δεν θα μείνουν αλώβητοι από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 9 - 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Με μέτριο... υπόβαθρο, άρα και με μέτριες κτήσεις και κατακτήσεις εμφανίζεται ο Ιούνιος στο μέσον του. Είναι άλλωστε πολλά τα «μέτωπα» στα οποία θα πρέπει να δώσετε τις μικρές ή τις μεγάλες «μάχες», και αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το... εκτόπισμά σας. «Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» που λέει και η παροιμία. Το πρώτο που πρέπει να φροντίσετε και να προσέξετε είναι το τι λέτε, τι σας λένε, τι ακούτε, γράφετε και υπογράφετε, όπως επίσης σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και οποιοδήποτε «έγγραφο» ή έντυπο. Το σπίτι, χώροι, ακίνητα και συγγενείς έπονται. Χρήμα και έρωτας. Ναι, αλλά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μην αμελείτε τώρα την υγεία.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Σάββατο

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ: Μήνας πολλών επαφών, συζητήσεων και ζυμώσεων ο Ιούνιος, αλλά και με αρκετές δυνατότητες να σημειώσετε κάποια βήματα προόδου προς τα εκεί που επιθυμείτε. Τον δρόμο -μικρό ή μεγάλο- που άνοιξε η Αφροδίτη με την παραμονή της στο ζώδιό σας έως τις 8 Ιουνίου θα πρέπει να συνεχίσετε να τον αξιοποιείτε. Αρης -δύναμη, αποφασιστικότητα, ζωτικότητα, ευκαιρίες- και ο Ερμής -μυαλό και νέες ιδέες, προτάσεις, συμφωνίες, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά, ΜΜΕ και πάσης φύσεως έντυπα και έγραφα- θα είναι δυναμικά στο πλευρό σας. Οσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο να διπλοτσεκάρετε αποφάσεις και δράσεις

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Η εβδομάδα σας ξεκινά με ένα εξαιρετικά ευχάριστο νέο. Στις 9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, θέση που θα κρατήσει έως τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Ασφαλώς θα είναι μια ειδικότερη βοήθεια για την εργασία, την κοινωνική καταξίωση και τις σχέσεις σας. Τις ήδη υπάρχουσες αλλά και καινούργιες, είτε αυτές αφορούν τη φιλία είτε τα ερωτικά. Αν δεν υπήρχε μια κάπως επιβαρυντική πανσέληνος -γίνεται στις 17 στον Τοξότη και σας αφορά- θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ιούνιος θα έκανε παντού τη διαφορά. Βεβαίως και η επίδραση της Αφροδίτης θα συμβάλει θετικά και στα οικονομικά, αλλά ο Ερμής και ο Αρης σας υποχρεώνουν σε ιδιαίτερα έξοδα.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ιδιαίτερος από πολλές απόψεις είναι ο μήνας αυτός για σας και χρειάζεται ευθυκρισία και προσοχή για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο γίνεται τα αρνητικά. Βλέπετε, έχει και από τα δύο, και δυστυχώς έρχονται με το... ίδιο ταχυδρομείο. Τώρα θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό συνεταιρισμοί, σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οι ιδιαίτερες προσωπικές σας σχέσεις. Γάμοι ή δεσμοί που δεν είναι προορισμένοι να προχωρήσουν έως τα μέσα Ιουλίου μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους. Ο Ερμής βρίσκεται ήδη από τις 5 στο ζώδιό σας και πολλά θα λεχθούν τώρα. Προσέχετε όχι μόνο τι θα πείτε και σε ποιον, αλλά να κρατάτε και... πισινή. Μην αμελείτε την υγεία.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου έρχεται με κάπως πιο... γενναιόδωρες προθέσεις αφού δημιουργεί πιο βοηθητικές συνθήκες για οικονομικά, σχέσεις και ερωτικά. Φυσικά μη φανταστείτε ότι θα πραγματοποιηθούν μονομιάς όλα τα σχέδια και οι επιθυμίες σας μέσα σε αυτήν. Απλώς γίνεται μια καλή αρχή που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα συνεχιστεί. Επαφές, προτάσεις, συμμαχίες, συμπράξεις μπορεί να γίνονται και πίσω από τα φώτα. Ενα είδος προεργασίας, προετοιμασίας, εγκυμοσύνης θα λέγαμε για τα μεγάλα γεγονότα του Ιουλίου. Πάντως συγκριτικά με τον Ιούλιο ο Ιούνιος για σας θα είναι και πιο βατός και λιγότερο αγχωτικός.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Σύνθετος από κάθε άποψη -συγκριτικά με τον Ιούλιο που υπερέχει- είναι ο μήνας αυτός με κάποια θετικά αλλά και αρκετές ιδιαιτερότητες. Ο Ηλιος βρίσκεται στο σημείο της καριέρας και της κοινωνικής αναγνώρισης και καταξίωσης. Μάλιστα από τις 9 και μετά εκεί προσχωρεί και η Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να πείσετε τους «άλλους» για την αξία σας. Στο αισθηματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν ασυνεννοησία, υπερευαισθησία και ευθιξία τόσο από σας όσο και από τον άνθρωπό σας. Προσέξτε λοιπόν από τη δική σας πλευρά να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα γύρω από την πανσέληνο στις 17.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Φυσικά και θα καλωσορίσετε το πέρασμα της Αφροδίτης στις 9 στους Διδύμους, γιατί όλο και θα βάλει λίγη πλάτη σε οικονομικά, αισθηματικά και σχέσεις μαζί με τον Δία αλλά: Εδώ έχετε να αντιπαλέψετε το... κουαρτέτο του... κακού όπως θα μπορούσαμε να ονομάσουμε την επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου, του Πλούτωνα, του Άρη και του Ερμή στο ζώδιό σας. Επιβάλλεται λοιπόν να αντιμετωπίζετε το καθετί με σοβαρότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Εργασία, σχέσεις με ανωτέρους, νόμους, κανονισμούς, τον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση. Αν έχετε να κρύψετε κάτι, κάντε το πιο σωστά και αν θέλετε να τσεκάρετε τον άλλο ή την άλλη τώρα μπορείτε με άνεση.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Οι πλανητικές συνθέσεις αυτής της εβδομάδας -ιδιαίτερα έως και την Παρασκευή- ευνοούν σε μεγάλο βαθμό εσάς και τα σχέδιά σας. Ο Ερμής -το μυαλό και η σωστή πληροφόρηση που μπορεί να κάνει θαύματα- αλλά και ο Άρης που αντιπροσωπεύει τη δύναμη, τη μαχητικότητα και τη ζωτικότητα θα βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του ακόμα και σε κάποιες στιγμές που μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή αποκαμωμένοι. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να αφορά περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι μέσα στον Οκτώβρη, αφού τα γεγονότα και οι καταστάσεις διακρίνονται από το... ξαφνικό και τη μεγαλύτερη ποικιλία

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Η εβδομάδα ξεκινά με μια συμβουλή την οποία θα πρέπει να την ψάξετε μεν, να μην την αψηφήσετε δε. Αυτή λέει το εξής: Προσοχή από τις 9 Ιουνίου και μετά και για όλον τον μήνα, αλλά ιδιαίτερα τις δύσκολες ημέρες, στο πώς θα ξοδέψετε τόσο τα χρήματά σας όσο και τα... αισθήματά σας. Υπάρχει κίνδυνος μη σωστής κρίσης, διαχείρισης και σπατάλης. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο προς το τέλος αυτής της εβδομάδας και στο ξεκίνημα της επόμενης. Η πανσέληνος στις 17 στο ζώδιό σας θα δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες. Επειδή η Αφροδίτη στις 9 έρχεται απέναντι από το ζώδιό σας, μην το παρακάνετε πουθενά και ιδιαίτερα στη διατροφή.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Μήνας με πολλές αναγνώσεις, ανακατατάξεις και γεγονότα είναι ο Ιούνιος, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες, σχέσεις τρυφερές, συγγενικές και επαγγελματικές, μπορεί να επηρεαστούν και να δοκιμαστούν. Όπως φαίνεται, τόσο ο Ιούνιος όσο και το πρώτο κομμάτι του Ιουλίου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Αποφύγετε όσο γίνεται τις αντιπαραθέσεις, ακόμα και εκεί όπου έχετε καταφανέστατα δίκιο. Διεκδικήστε το καθετί με λίγα λόγια και πειστικά επιχειρήματα. Συμφωνίες, σπουδές, ταξίδια και μετακομίσεις έχουν επιβάρυνση, μπερδέματα ή καθυστερήσεις. Προσέξτε και τα θέματα υγείας.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ανασκουμπωθείτε και κυνηγήστε πιο αποφασιστικά τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα αν αυτά περιλαμβάνουν το χρήμα και τον έρωτα. Από τις 9 και μετά, σταδιακά θα δημιουργούνται εκείνες οι συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες και να βελτιώσετε κάποιες από αυτές που ίσως έχουν κάπως ατονίσει. Αναζητήστε επίσης ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε οικονομικές ή περιουσιακές εκκρεμότητες και μάλιστα όχι με... χασούρα. Ενεργήστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα παντού έως και τις 12, και έως αυτήν την ημερομηνία φροντίστε και τα της... ομορφιάς σας. Θα πιάσουν σίγουρα τόπο.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ασφαλώς και η παρουσία του Άρη και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου αβαντάρει τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, τον τρόπο σκέψης και το... σεξαπίλ σας, αλλά η εβδομάδα αυτή βάζει και κάποια δύσκολα. Στις 9 η Αφροδίτη -σχέσεις, ερωτικά, κοινωνικότητα, ομορφιά και οικονομικά- έρχεται σε μια όχι και τόσο βοηθητική για σας σχέση. Χρειάζεται λοιπόν στις επιλογές, τις πράξεις και τις αποφάσεις σας να κυριαρχούν η σύνεση και το μέτρο για να μην υπάρξουν διαψεύσεις, σπατάλες και γενικώς... παρατράγουδα. Το μέσον της εβδομάδας έχει μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια παντού, γι’ αυτό αξιοποιήστε το περισσότερο για όλα.

Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή

Βίκη Παγιατάκηζώδιααστρολογικές προβλέψειςημερήσιες προβλέψεις