Lifestyle|09.06.2019 18:03

Κώστας Κόκλας: Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Σεφερλή

Newsroom

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Κόκλας στην «Real Life». Ο γνωστός ηθοποιός, αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε καλλιτεχνικό οργασμό, κάνοντας εντατικές πρόβες για το μιούζικαλ των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου «Το δικό μας σινεμά», που ανεβαίνει μέσα στις επόμενες ημέρες στο θέατρο «Άλσος». 

Ευτυχεί επαγγελματικά, προσωπικά όμως προτιμά να μη δεσμεύεται και να περνάει καλά, αφιερώνοντας τον περισσότερο χρόνο στον γιο του Δημήτρη, τον οποίο αγαπά όσο τίποτα. «Περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά (Γελάει)! Σου απαντώ με στίχο τραγουδιού της Δέσποινας που αγάπησα πολύ στις πρόβες... Εξακολουθώ να είμαι ελεύθερο πουλί, που λες κι εσύ, και να μη θέλω καθόλου τις δεσμεύσεις. Μια χαρά!», τονίζει ο Κώστας Κόκλας στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη. 

Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Hairspray», το οποίο θα ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ενσαρκώσει το ρόλο της Edna, τον οποίο στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ το 2007 είχε ερμηνεύσει ο Τζον Τραβόλτα. Στον ρόλο της Velma, τον οποίο είχε ερμηνεύσει η Μισέλ Φάιφερ θα δούμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ στην παράσταση θα συμμετέχει και ο Κώστας Κόκλας. 

«Ο Μάρκος είναι πολύ ταλαντούχος και όσες φορές τον είδα στο Δελφινάριο πέρασα πολύ καλά και γέλασα με την καρδιά μου. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, ας μην πάνε να τον δουν. Δεν θα μπω στο τριπάκι να απαντήσω εγώ στις επιθέσεις που δέχεται. Χαίρομαι πολύ που θα δουλέψω μαζί του. Αυτό αρκεί!», τονίζει ο γνωστό ηθοποιός. 

Κώστας ΚόκλαςΜάρκος Σεφερλής