Lifestyle|11.06.2019 16:33

Πάνος Ζάρλας: Τι είχε πει στον Νίκο Κοκλώνη για τη Στέλλα Μιζεράκη (vid)

Newsroom

Ο παρουσιαστής του Open, Νίκος Κοκλώνης μίλησε αποκλειστικά στο «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου για τον νικητή του «Power of Love 1» Πάνο Ζάρλα, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Ζάρλας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - H στιγμή του δυστυχήματος (vid)

Ο παρουσιαστής του «It’s Show Time» είχε αποχαιρετήσει τον Πάνο Ζάρλα μέσω Insta Story με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Τόσα όνειρα τόσες συζητήσεις, ίντριγκες, γέλια, βόλτες. Είναι τόσα πολλά που έχω να θυμάμαι. Από τη γνωριμία μας εκείνη στο σπίτι φίλου 6 χρόνια πριν, την πρόσληψή σου στην AirFastTickets. Από εκείνο το βίντεο κλιπ της Ελένης Χατζίδου, μέχρι τις πολύωρες συζητήσεις έχοντας ένα μόνο θέμα. Τα κλάματά σου σε εκείνο το μαγαζί στη Μύκονο μέχρι τα γέλια μας στο σπίτι στην πισίνα κτλ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Πάνο μας».

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Νίκος Κοκλώνης είπε: ««Μου είχε αποκαλύψει ότι ήταν ερωτευμένος με την Στέλλα Μιζεράκη». Ο Κοκλώνης γνώρισε τον Πάνο Ζάρλα πριν 6-7 χρόνια όταν ο παίκτης του POL δούλευε σε μια από τις εταιρίες του και έκαναν σταθερή παρέα για 2-3 χρόνια. Του είχε εκμυστηρευτεί ότι ήταν ερωτευμένος με τη Στέλλα, ενώ του είχε μιλήσει και για το παιχνίδι «Σκάσε και Κολύμπα». Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στο βίντεο:

Ευτυχείτε!Στέλλα ΜιζεράκηPower of LoveΠάνος Ζάρλας