Lifestyle|12.06.2019 21:26

Ενοχλημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας: Η νέα δήλωση του ηθοποιού σχετικά με τον Μέγα Αλέξανδρο

Newsroom

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε μέσω των social media, πως είναι ενοχλημένος με τον ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open TV το περασμένο Σαββατοκύριακο, ότι μοιάζει φυσιογνωμικά στον Μέγα Αλέξανδρο.

«Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από την Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο! Και όταν μου λένε ”έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη”, εγώ δεν έχω πρόσμιξη. Με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. 

 

«Για οσους ψάχνουν και ψάχνονται μεσα στο γενικό επίπεδο πλάκας που επικρατει να γελοιοποιήσουν την δήλωση που χαριτολογώντας εκανα στο Οpen στην ωραία εκπομπη της Σισσυς Χρηστιδου, στελνω αυτη την φωτο που φωτογραφισα απο το αρχειο μου στα 25 περίπου, το 82 τότε που με προτειναν για τον ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μικρή ηλικία (υπευθυνος τότε του γραφειου που μεσολαβουσε απο ελληνικής πλευρας, ηταν ο παραγωγός κ. Πισσανος απ' οτι θυμάμαι).

Τόσο πολύ αστείο φαίνεται ένας Έλληνας να υπερηφανεύεται για την Ελληνικότητα του και την ομοιότητά του με προτομές αρχαϊκές κάτι που από παιδί κι ως τώρα μου λένε; Τόσο πολυ αισθανονται πολλοι οτι ειναι Τουρκοσποροι η Αρβανίτες η δεν ξερω κ γω τι αλλο?Και δεν απαξιωνω, αφου δεν ειμαι ρατσιστης, τους αλλους λαους πουν μας κατεκτησαν κ μας κατεστρεψαν κ μας εκλεψαν κ δεν καταφεραν ομως με τίποτα να μας αφανίσουν κ κυριως να μας κανουν να χασουμε την γλωσσα μας.. κατι που επαθαν οι Αιγυπτιοι.. Η θρησκεια αλλαξε η γλωσσα εμεινε.

Άρα, αισθανθειτε καποια υπερηφάνεια κι αφήστε πια την πλάκα. Ελλάς γελας Τραγελάς. Την φωτο εχει τραβήξει ο σπουδαιος σκηνοθετης μου Γιωργος Μιχαηλίδης και ειναι απο την ιστορική παρασταση του Ανοιχτου Θεάτρου ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ του Σαιξπηρ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μέγας ΑλέξανδροςΣπύρος ΜπιμπίλαςΈλα χαμογέλα