Lifestyle|13.06.2019 11:41

Πάνος Καλλίτσης: Ο δράστης μου έριξε μία σφαίρα στην καρδιά και δύο στα πόδια (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (12/6), η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τον Πάνο Καλλίτση, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά, τρία χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Ο γνωστός make up artist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο αναφέρθηκε στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Περιέγραψε καρέ - καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πως «φλερτάρει» με τον θάνατο. Εξήγησε πώς η περιπέτεια αυτή επηρέασε τη ζωή του και τον οδήγησε στον χωρισμό από την τότε σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου.

«Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Την ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε, λογικό. Εγώ ακαριαία τη στιγμή εκείνη άνοιξα το γκαράζ, προσπάθησα να κάνω όπισθεν, με το που σηκώνεται η γκαραζόπορτα, ο... Δεν ξέρω πώς να τον αποκαλώ, ξέρεις. Έχω τόσο αποκρεατοποιηθεί, που τον φωνάζω με το όνομά του.

 

Τη στιγμή εκείνη, λοιπόν, αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε. Προσπάθησα να κάνω όπισθεν, πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί.

Εγώ ούρλιαζα, να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Πήγα κοντά για να προσπαθήσω να τον σταματήσω και έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά. Συνειδητοποιώ ότι με πυροβόλησε στην καρδιά. Ήταν εξ επαφής. Ακούμπησε ο σιγαστήρας στο στήθος μου. Του φώναξα "ρε π…η στην καρδιά;". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ακόμη και όταν θες να ληστέψεις, οτιδήποτε μπορείς να κάνεις, οτιδήποτε! Στην καρδιά;», αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίτσης. 

 

Για τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Χωρίσαμε γιατί μου είπε πως ήθελε να βρει τον εαυτό της. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού διαζυγίου, αλλά η Έλενα επέλεξε τη δικαστική οδό. Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο», δήλωσε ο γνωστός make up artist.

 
Πάνος ΚαλλίτσηςΈλενα ΧριστοπούλουΜεσάνυχτα