Lifestyle|13.06.2019 14:22

Αργυρός, Φουρέιρα, STAN, Βρεττός και Κακουριώτης «σάρωσαν» τα βραβεία της Κύπρου

Newsroom

Για ακόμα μία χρονιά, οι καλλιτέχνες της Panik Entertainment Group κατέκτησαν τα περισσότερα μουσικά βραβεία, με την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον STAN, τον Ηλία Βρεττό και τον Βαγγέλη Κακουριώτη να κερδίζουν στις βασικές κατηγορίες στα κυπριακά SMA Awards. Παράλληλα, δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά live acts με τα οποία ξεσήκωσαν το κοινό.

Το «χορό» των βραβεύσεων άνοιξε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, που στέφθηκε «Young Idol», επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την απήχηση που έχει στο νεανικό κοινό. Λίγο αργότερα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής παρουσίασε για πρώτη φορά το καινούργιο του τραγούδι, «Στεναχώρια μου», που του έγραψε ο Φοίβος και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική τιμητική βράβευση και η εκρηκτική live εμφάνιση στα SMA

Τη σκυτάλη πήρε η Ελένη Φουρέιρα, κερδίζοντας στην κατηγορία «Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια Modern». Η «εκρηκτική» performer απέσπασε και δεύτερο βραβείο, αυτό για το «Καλύτερο Διεθνές Single», με το «Fuego», ενώ ήταν εκείνη που έκλεισε τη λαμπερή βραδιά, με ένα εντυπωσιακό closing act.

T

Τα «Ζόρικα βράδια», το τραγούδι που έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος και το ερμηνεύει μαζί με τον Σάκη Ρουβά πήραν το βραβείο του «Καλύτερου Ντουέτου», ενώ ο STAN Αντιπαριώτης, ο οποίος εμφανίστηκε επί σκηνής με τον BO και ερμήνευσαν τη συνεργασία τους «Δε με νοιάζει τίποτα», πήρε το βραβείο για το «Καλύτερο Video Clip» με το «Τετράγωνα».

T

Το βραβείο της «Καλύτερης Μπαλάντας» κέρδισε ο Ηλίας Βρεττός με το «Φώναξέ με». Ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής παρουσίασε επί σκηνής το εν λόγω κομμάτι, ενώ στη συνέχεια έκανε το κοινό να χορέψει με την επιτυχία του «Τα καλά κορίτσια».

T

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, κατέκτησε το βραβείο του «Album της Χρονιάς», για το δίσκο «Το κάτι παραπάνω». Αν και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραστεί στην απονομή, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο.

Το δικό τους «τόνο» στη βραδιά έδωσαν με επί σκηνής εμφανίσεις κι άλλοι καλλιτέχνες της Panik, σε μοναδικά live acts με τις επιτυχίες τους: η Josephine ερμήνευσε το «Τι», ο Νίκος Απέργης το νέο του single «Ίσως», ο Mike το «Καρμικά» και ο Louis το «Story».

Ηλίας ΒρεττόςΕλένη ΦουρέιραPanik RecordsΚωνσταντίνος Αργυρός