Lifestyle|14.06.2019 12:22

Χειροπέδες στον Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ: Το βίντεο που τον έστειλε στο δικαστήριο (vid)

Newsroom

Καταγγελία κατά του διάσημου ηθοποιού Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ έκανε γυναίκα στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, κατηγορώντας τον πως την ακούμπησε άσεμνα στο στήθος μέσα σε μπαρ το περασμένο σαββατοκύριακο. Ο Γκούντινγκ θεωρεί την καταγγελία αναληθή και παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία την Πέμπτη. Ο σταρ του Χόλιγουντ οδηγήθηκε στο δικαστήριο του Μανχάταν με χειροπέδες, και εκεί δήλωσε αθώος. Κατόπιν, αφέθηκε ελεύθερος και θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 26 Ιουνίου.

Ο δικηγόρος του δήλωσε πως αναμένει να αποκατασταθεί πλήρως το όνομα του Κούμπα Γκούντινγκ. «Στα 50 χρόνια που είμαι στη δουλειά, δεν έχω δει ποτέ τέτοια περίπτωση γιατί δεν υπάρχει ίχνος εγκληματικής δραστηριότητας που να μπορεί να αποδοθεί στον πελάτη μου, το λέω έχοντας δει με τους συνεργάτες μου σχεδόν δύο ώρες βίντεο για το περιστατικό για το οποίο είμαστε εδώ σήμερα» πρόσθεσε. Το TMZ δημοσίευσε και το επίμαχο βίντεο συνάντησης του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε. 

Πριν την εξέλιξη αυτή, ο Γκούντινγκ Τζούνιορ δήλωσε αθώος για την υπόθεση και έτοιμος να ταξιδέψει από το Λος Αντζελες για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να παραδοθεί. Ο ηθοποιός υποστήριξε πως βρέθηκε στο μπαρ, γνώρισε πολλούς ανθρώπους και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές τους, αλλά δεν ακούμπησε κανέναν με απρεπή τρόπο, ούτε εσκεμμένα, ούτε όμως και από λάθος. «Εμπιστεύομαι το σύστημα, ας μιλήσει η υπόθεση από μόνη της» δήλωσε ο ίδιος στο αεροδρόμιο.

Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ (Alex Tabak/The Daily News via AP)

«Ο κ. Γκούντινγκ δεν είχε από καμία άποψη απρεπή συμπεριφορά. Τίποτα στο βίντεο δεν μπορεί να θεωρηθεί αμφιλεγόμενο και είμαι προσωπικά σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος που αυτή η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια». Η υπόθεση ξεκίνησε όταν μία 29χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης πως ο διάσημος ηθοποιός της έπιασε το στήθος σε μπαρ του Μανχάταν, την περασμένη Κυριακή. Ο Γκούντινγκ αρνείται τις κατηγορίες. Η γυναίκα έφυγε από το μπαρ και κάλεσε την Άμεση Δράση για να καταγγείλει το περιστατικό.

Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ (Alex Tabak/The Daily News via AP)

Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. (Cuba M. Gooding Jr.) έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του 1990, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Boyz n the Hood» (1991), ενώ πέντε χρόνια αργότερα, κέρδισε και το πρώτο του Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου, για τον ρόλο του στην ταινία «Jerry Maguire» (1996). Κατά τ' άλλα έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το «Καλύτερα δε Γίνεται» (1997), το «Κώδικας τιμής» (2000), το «American Gangster» (2007) και το «Selma» (2014). Ενώ από το 2016 συμμετέχει και πρωταγωνιστικά σε δύο τηλεοπτικές σειρές: American Horror Story και The People v. O. J. Simpson: American Crime Story. Το 2002, τιμήθηκε με ένα αστέρι, στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ.

ΧόλιγουντΚούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ