Lifestyle|14.06.2019 14:52

Σίντι Κρόφορντ: Μόντελινγκ στα 50 για το supermodel των 80ς

Newsroom

Ο χρόνος έχει εξαντλήσει την... ευγένειά του στην περίπτωση του supermodel, Σίντι Κρόφορντ. Σε event με το WWD και τον Γκρεγκ Ρένκερ, με τον οποίο δημιούργησε τη μάρκα καλλυντικών Meaningful Beauty, η Κρόφορντ μίλησε από καρδιάς για το τι σημαίνει μόντελινγκ στα 50.

Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η ίδια, όπως και η φίλη της, το επίσης supermodel Κρίστι Τέρλινγκτον, εξακολουθεί να θεωρεί σημαντικό το να ποζάρει ακόμα μπροστά στον φωτογραφικό φακό. «Θέλουμε να δείξουμε στις 53χρονες - και μου φαίνεται ότι η Κρίστι μόλις έγινε 50 - ότι υπάρχει ομορφιά και σε αυτή την ηλικία» εξομολογήθηκε.

Η Σίντι, που έκανε μόδα την ελιά πάνω από τα χείλη, φωτογραφήθηκε γυμνή για το άλμπουμ του γνωστού φωτογράφου Ράσελ Τζέιμς και εντυπωσίασε.

T

«Θυμάμαι κάποιον σαρκαστικό τύπο στο Instagram - κατά τα φαινόμενα, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι - που πόσταρε κάτι σαν "α, γιατί, στην ηλικία σου, εξακολουθείς να κάνεις αυτές (σ.σ. τις φωτογραφήσεις);". Υπάρχει ηλικία που το γυμνό δεν είναι όμορφο; Απλά, είναι μια διαφορετική ομορφιά» εξήγησε.

Σύμφωνα με το WWD, η Κρόφορντ τόνισε τη σημασία που έχει να μεταχειρίζονται τον εαυτό τους οι γυναίκες τόσο τρυφερά όσο τις φίλες τους. «Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο εξακολουθώ να κάνω φωτογραφήσεις» πρόσθεσε. Αστειεύτηκε όμως: «Ελπίζω να είναι πολιτικά ορθό, αλλά καμιά φορά λέω πως χρειάζομαι Βιάγκρα για τις φωτογραφήσεις. Είναι πιο δύσκολο να σηκωθείς και να δουλέψεις».

T
ΧόλιγουντΣίντι Κρόφορντ