Lifestyle|14.06.2019 17:08

Μιχάλης Μανιάτης: Άφησε την ηθοποιία και έγινε επιτυχημένος σεφ στην Κίνα (vid)

Newsroom

Νέα καριέρα ξεκίνησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Μιχάλης Μανιάτης, που άφησε πίσω την Ελλάδα και έγινε σεφ στην Κίνα. Οι ανατροπές στη ζωή του ηθοποιού, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην δραματική ταινία «Άγγελος» (1982), ήταν στο... ημερήσιο πρόγραμμα. Για τη νέα του καριέρα στην Κίνα, ο Μιχάλης Μανιάτης είπε: στο Star: «Απολαμβάνω τη ζωή. Με ενδιαφέρει να περνάμε όλοι πολύ ωραία. Και αν κάτι δεν μου δημιουργεί κέφι, δεν προσθέτει αξία στην καθημερινότητά μου, δεν το κάνω».

«Είμαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα, στην Κυπαρισσία, και με το άλλο στην Κίνα. Αυτό προέκυψε όπως όλα στη ζωή μου. Όταν κάνεις σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελάει. Ό,τι έχω σχεδιάσει στη ζωή μου δεν έγινε ποτέ και ό,τι πέτυχα στη ζωή μου ήρθε στο δρόμο μου από τύχη. Στην Κίνα είμαι ο "Μισού", δηλαδή "Ο θείος Μιχάλης"». 

Μιχάλης Μανιάτης

Ο Μιχάλης Μανιάτης βρέθηκε στην Κίνα ως καλεσμένος, γιατί δεν είχε δικαίωμα να δουλέψει εκεί, μιας και υπάρχει όριο ηλικίας τα 60 χρόνια. Τον φιλοξένησαν και το αντάλλαγμα ήταν αντί να πληρωθεί, να κάνει πράγματα για το ξενοδοχείο Poly Plaza. Στο ξενοδοχείο τους βοήθησε να αναμορφώσουν τους χώρους του και δημιουργήθηκε ένα ελληνικό εστιατόριο «A taste of Greece». Από κει άρχισαν όλα. Ο Μανιάτης μαγειρεύει παραδοσιακά, από ντολμαδάκια και λαχανοντολμάδες, μέχρι τζατζίκι, κεφτέ με κόκκινη σάλτσα και μακαρόνια. Και οι Κινέζοι είναι κατενθουσιασμένοι. Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

Μιχάλης ΜανιάτηςΚίνα