Lifestyle|22.06.2020 17:22

Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία έβγαινε όταν γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ

Newsroom

Οι λεπτομέρειες της γνωριμίας του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ είναι ήδη αρκετά γνωστές. Ο πρίγκιπας γνώρισε την Αμερικανίδα ηθοποιό τον Ιούνιο του 2016 σε «ραντεβού στα τυφλά» το οποίο είχε κανονίσει μια κοινή τους φίλη. Η συνέχεια είναι επίσης γνωστή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 και στις 6 Μαΐου της φετινής χρονιάς γεννήθηκε ο γιος τους, Archie.

To love story τους μοιάζει τόσο κινηματογραφικό που έχει γίνει ήδη ταινία, και η καθημερινότητά τους- μακριά πλέον από το Παλάτι- έχει κάνει ακόμα ρομαντική την ιστορία τους που συνοδεύεται από την επιλογή τους να ζήσουν ήρεμα και «ταπεινά» και να μεγαλώσουν το παιδί τους χωρίς «βασιλικά βαρίδια».

Και τώρα έρχεται μια άγνωστη πληροφορία για τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι, λίγο πριν γνωρίσει τη Μέγκαν, που πιθανότατα θα υποχρεώσει τους σεναριογράφους να ξαναγράψουν το στόρι της γνωριμίας τους από την αρχή. Σύμφωνα με το καινούργιο βιβλίο της βασιλικής βιογράφου Angela Levin, «Harry: Conversations with the Prince», ο Πρίγκιπας δεν ήταν ακριβώς single όταν πρωτογνώρισε την ηθοποιό. 

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ