Lifestyle|17.06.2019 13:45

Γάμος Κικίλια - Μπαλατσινού: Δηλώσεις, ευχές και όλο το παρασκήνιο (vid)

Newsroom

Ο γάμος του καλοκαιριού έγινε και το ζευγάρι δεν σταματάει να κάνει δηλώσεις αγάπης. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής 16/6. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, το ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Η Τζένη Μπαλατσινού, με νυφικό φόρεμα Zeus + Dione, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, με κοστούμι του Νικόλαου Κούρλα την περίμενε με ανυπομονησία. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 150 σε αριθμό, ενώ τα φλας των φωτογράφων «έκλεψαν» οι δύο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα.

Η τελετή ήταν λιτή, όπως ακριβώς είχε πει σε συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ ο στολισμός είχε λουλούδια του αγρού και γιασεμί. 

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Κικίλια - Μπαλατσινού: Καλεσμένοι, βεντάλιες και το ξύρισμα του γαμπρού (vid)

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις καλεσμένων, το πέταγμα της νυφικής ανθοδέσμης, καθώς και όλο το παρασκήνιο του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε την αγάπη του στη σύζυγό του με μια άκρως ρομαντική φωτογραφία τραβηγμένη λίγο μετά το ιερό μυστήριο. Έγραψε «Η γυναίκα μου».

T

Αντίστοιχα η Τζένη Μπαλατσινού πόσταρε μια παρόμοια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου, γράφοντας: «Σ'αγαπώ».

T
Βασίλης ΚικίλιαςγάμοςΤζένη Μπαλατσινού