Lifestyle|18.06.2019 14:57

Σάρον Στόουν: Χορεύει στο Instagram και αποθεώνεται (vid)

Newsroom

H 61χρονη σταρ του Χόλιγουντ, Σάρον Στόουν δηλώνει στο προφίλ της στο Instagram ότι της αρέσει να χορεύει: «Κάντε ό,τι θέλετε να κάνετε, αλλά να το κάνετε κάθε μέρα. Μου αρέσει να χορεύω και χορεύω με πάθος» σημείωσε χαρακτηριστικά. Η πρωταγωνίστρια της θρυλικής ταινίας «Βασικό Ένστικτο» με τον Μάικλ Ντάγκλας, χορεύει αισθησιακά φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και over the knee μπότες για τις ανάγκες φωτογράφισης στο ιταλικό GQ το 2017.

Πρόσφατα, η διάσημη ηθοποιός έκανε μία τολμηρή φωτογράφιση για το τεύχος Μαΐου της πορτογαλικής Vogue, αναβιώνοντας τις θρυλικές πόζες της από την ταινία που την έκανε διάσημη. 

«Οι γυναίκες δεν απεικονίζονται όπως είναι στην πραγματικότητα, χωρίς αμφιβολία. Οι περισσότερες ταινίες γράφονται από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και φτιάχνονται με την αντρική νοοτροπία. Δεν λαμβάνουν ποτέ υπ’ όψιν τους το πώς είναι στην πραγματικότητα οι γυναίκες, το πώς σκεφτόμαστε και το πώς αισθανόμαστε. Γι΄ αυτό και πολλοί από τους χαρακτήρες που ερμήνευσα είναι γυναίκες αλκοολικές, εθισμένες ή τρελές. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να ανεχτώ τη συμπεριφορά τους», δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Σάρον Στόουν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γυναικείο περιοδικό και συμπληρώνει: «Όταν ξεκίνησα σ΄ αυτή τη βιομηχανία, τον όρο «fuckable» (κάποια που αξίζει να την πας στο κρεβάτι), τον χρησιμοποιούσαν οι υπεύθυνοι των στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχαμε το απαραίτητο προφίλ για να πάρουμε το ρόλο. Κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και συζητούσαν αν κάθε μια από εμάς ήταν «fuckable». Για μένα πίστευαν ότι δεν είμαι».

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο της φωτογράφισης του GQ:

T

Η Σάρον Στόουν είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει. «Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από 'κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: Έχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει. Έτσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά. 

Σάρον Στόουν