Lifestyle|19.06.2019 12:33

Δούκισσα Νομικού: Η νέα φάση στη ζωή της και ένα δυνατό project στα σκαριά (vid)

Newsroom

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε το μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η Δούκισσα μίλησε για τη μητρότητα, τον γιο της και την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είπε και μίλησε για την απόφασή της να κάνει σχετικά νωρίς και το δεύτερο παιδί της. «To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα». Η Δούκισσα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι. 

Η Δούκισσα θυμήθηκε και τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, τότε που είχε κερδίσει τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς». Ο διαγωνισμός ομορφιάς είχε διεξαχθεί το 2007 στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Σχετικά με την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης, η Δούκισσα Νομικού ανέφερε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες», είπε ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει στα πλάνα της κάτι τηλεοπτικό. «Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Τώρα αρχίζει και μου λείπει, τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν. Ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε», είπε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες, η παρουσιάστρια και μοντέλο με δημοσίευσή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. 

«Ήταν ένας πολύ όμορφος κύκλος. Για μένα ήταν η οικογένειά μου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με μεγάλωσαν και τους μεγάλωσα. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές μαζί. Αμοιβαία εμπιστοσύνη, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Ένας κύκλος που μόλις έκλεισε. Ένας καινούργιος μπορεί να ανοίξει. Μετά από οκτώ χρόνια γάμου ή σχέσης, που χωρίζεις και έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις, λες τώρα: "Πώς ξαναγίνεται όλο αυτό;"», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δούκισσα. 

Δούκισσα Νομικού