Lifestyle|19.06.2019 16:25

Κατερίνα Στικούδη: Τα σχόλια για Δημήτρη Κουτσούμπα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ (vid)

Newsroom

Πριν από λίγες μέρες, στο αίθριο της έδρας του ΚΚΕ στον Περισσό, δεκάδες φίλοι του κόµµατος άκουσαν από τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δηµήτρη Κουτσούµπα την ανακοίνωση των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στη συγκέντρωση εμφανίστηκε και η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της - και στέλεχο του κόµµατος- Βαγγέλη Σερίφη. Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καζάκος, η Μπέτυ Βαλάση, ο Παύλος Ορκώπουλος και πολλοί άλλοι.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Κατερίνα Στικούδη σχολίασε τις εντυπώσεις της από τον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Πολύ γλυκός, πολύ ευγενικός. Ήμουν μαζί με τον σύζυγό μου, τον συνόδευσα σε μια πολιτιστική εκδήλωση. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αγαπάς και στηρίζεις όλες του τις επιλογές. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, τον λατρεύω τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, με βοηθάει κάνουμε άπειρες συζητήσεις και όχι μόνο στο κομμάτι της δουλειάς. Είναι φιλόλογος, τον βλέπω σαν μια κινητή βιβλιοθήκη». 

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την εμπειρία της από το EuroPride και τη γνωριμία της με την Κοντσίτα, η οποία θαύμασε την ομορφιά της Κατερίνας και σχολίασε θετικά την εμφάνισή της στο YFSF.

T

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον, η τραγουδίστρια είπε ότι συζητάει με τον ΑΝΤ1, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με την Φουρέιρα το 2010, ενώ σε ερώτηση αν θα άφηνε τον σύζυγό της να συνεργαστεί με τη Φουρέιρα απάντησε γελώντας: «Μπουρδουκλωθήκαμε όμως με αυτή την ερώτηση, γιατί κάποιοι άνθρωποι που μας βλέπουν, που είναι πιο μεγάλοι δεν έχουν αμερικάνικο χιούμορ, και δεν μπορούν να τα αντιληφθούν. Και δεν θέλω να στεναχωριέται με τίποτα η οικογένειά μου».


Open TVΚατερίνα ΣτικούδηΚΚΕΕυτυχείτε!