Lifestyle|19.06.2019 17:19

Sin Boy: Αφιέρωμα στον ράπερ φαινόμενο και το νέο hit μετά το Mama (pics)

Newsroom

«Παίζει» παντού, σχολιάζεται από τηλεοπτικές εκπομπές και αναστατώνει τους χρήστες του Twitter. Ο λόγος για το κομμάτι «Mama» του ράπερ Sin boy, που μπήκε έτσι ξαφνικά στη... ζωή μας και έχει σαρώσει τα νούμερα στα social media. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Mama μέχρι και σήμερα έχει ξεπεράσει τα 15.900.000 views στο YouTube, και συνεχίζει να μετράει κλικς. 

Ο αμφιλεγόμενος ράπερ Sin boy, που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Mama, βρέθηκε καλεσμένος μέχρι και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά σίγουρα η παρουσία του σε ένα τηλεοπτικό σόου με υψηλή τηλεθέαση δεν είναι αυτό που τον έχει κάνει τόσο... δημοφιλή. Αφιέρωμα στον Sin-Boy, αλλιώς Θοδωρή Γκέκα, τον τραγουδιστή-φαινόμενο που έχει γίνει διάσημος σε όλη την Ελλάδα έκανε η εκπομπή «Μεσημεριάτικα» του Open TV. 

Ο Sin Boy, το μουσικό φαινόμενο που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, «σκάει» μετά το Mama?, με νέο κομμάτι που λέγεται «Sientelo”! Το “Sientelo», το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες. Η πρεμιέρα του official video στο YouTube αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου. Δείτε backstage από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στη Μύκονο, σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Sin boy