Lifestyle|20.06.2019 12:59

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε animation για το νέο της hit «El Ritmo Psicodelico» (vid)

Newsroom

Μετά την επιτυχία του «Sirens», για το οποίο συνεργάστηκε μαζί με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan, και την εμφάνιση «φωτιά» στον τελικό της φετινής Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε το πρώτο διεθνές EP με τίτλο «Gypsy Woman». Μέσα σε αυτό υπάρχουν πέντε tracks και ανάμεσά τους το «El Ritmo Psicodélico». 

Το «ψυχεδελικό» reggaeton anthem του φετινού καλοκαιριού «ντύθηκε» με ένα εντυπωσιακό lyric video, στο οποίο η εκρηκτική performer παίρνει animation μορφή και μας παρασύρει στο ρυθμό και τη χορογραφία της. Η ποπ σταρ δείχνει τις χορευτικές κινήσεις του τραγουδιού βήμα-βήμα και κάνει τους πάντες να χορεύουν και να τραγουδούν «Loco loco loco loco locolo». 

Το «El Ritmo Psicodélico» ανέβηκε κατευθείαν στο no1 του ελληνικού iTunes chart και στην ίδια θέση στο Deezer, ενώ έχει μπει στο Top50 του ελληνικού Spotify και στοViral50 του Spotify σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, διαγράφει επιτυχημένη πορεία στα digital charts χωρών όπως η Ισπανία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ και έχει γίνει viral από τους χρήστες των social media. Επίσης, είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει το κοινό στη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για περισσότερο από ένα χρόνο.

Πριν λίγες ημέρες στο πλαίσιο του 15ου Athens Pride, η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε από 60.000 άτομα στην πλατεία Συντάγματος

T
Ελένη ΦουρέιραPanik Records