Lifestyle|20.06.2019 16:03

Μυστήριο με το κλαμπ της Λόχαν στη Μύκονο - Γιατί παραμένει κλειστό, τι λέει η ίδια (pics & vids)

Newsroom

Λουκέτο στο κλαμπ της στη Μύκονο φέρεται ότι βάζει η Λίντσεϊ Λόχαν, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα. Τα αμερικανικά ΜΜΕ «βουίζουν» πως από τη στιγμή που το reality show της με τίτλο «Lindsay Lohan's Beach Club» δεν πήρε το «πράσινο φως» από το MTV για δεύτερη σεζόν, το κλαμπ της, που λειτουργούσε ως σκηνικό για τα γυρίσματα, θα κλείσει.

Το κλαμπ άνοιξε τις πόρτες του τον Μάιο του 2018 και το show της Λόχαν έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο, σημειώνοντας αξιοπρεπή τηλεθέαση. Στην πορεία, όμως, τα «νούμερα» έπεσαν απότομα, με το «Hollywood Reporter» να χαρακτηρίζει το reality «βαρετό και κουραστικό». 

Το «Lindsay Lohan's Beach Club» είναι κάτι σαν το «Bar» του Mega, μόνο που οι συμμετέχοντες πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των «σημαντικών» και πλούσιων πελατών που μπορεί να έχει ένα τέτοιο κλαμπ. Οι VIP hosts-ambassadors θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να συμπεριφερθούν στους κακομαθημένους πελάτες της νεαρής σταρ και να προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Με λίγα λόγια, όταν ο πελάτης φωνάζει «πήδα», ο ambassador θα πρέπει να ρωτάει «πόσο ψηλά;». 

Copyright: lohanmykonos.com

Σε αυτήν την αναζήτηση, η Λίντσεϊ έχει στο πλευρό της τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του «Lohan» και συνέταιρό της, Παναγιώτη Σπέντζο. Ο ίδιος παρουσιάζεται ως ο αυστηρός της υπόθεσης και στην εκπομπή μιλάει για το όραμα και τις απαιτήσεις που έχει μία τέτοια δουλειά.

Η απάντηση της Λίντσεϊ Λόχαν στα social media 

Στην αρχή η 32χρονη περσόνα έσπευσε να απαντήσει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram στο δημοσίευμα του «Page Six», το οποίο, επικαλούμενο πηγές από το νησί ανέφερε ως δεδομένο ότι το κλαμπ δεν θα ανοίξει φέτος, συμβουλεύοντας τους δημοσιογράφους «να γράψουν κάτι αληθινό για αλλαγή». 

«Προτιμώ στην πραγματική μου ζωή να συνεργάζομαι με παιδιά και να είμαι με την οικογένειά μου. Το κλαμπ μετακομίζει σε άλλες διευθύνσεις στον κόσμο, και όχι μόνο το κλαμπ, όπως έχω δηλώσει στο "Wendy Show", γι’ αυτό χαλάρωσε, "Page Six"» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του κλαμπ της, η οποία λίγη ώρα αργότερα διεγράφη και αντικαταστάθηκε από διαφορετική ανάρτηση.

Η νέα φωτογραφία απεικόνιζε μια ομάδα παιδιών τα οποία κατηγόρησαν το «Page Six» για τα ψέματα που έγραψαν αλλά και για το γεγονός πως αγνοεί τη δυσχερή κατάσταση των Σύρων προσφύγων. «Αν θέλετε μια πραγματική ιστορία, ταξιδέψτε μέχρι την Κωνσταντινούπολη και γράψτε κάτι αληθινό για μια φορά» έγραψε αρχικά στη λεζάντα. «Είναι λυπηρό που δεν γράφετε για τον υπόλοιπο κόσμο. Για παιδιά που χρειάζονται προσοχή, για παιδιά με τα οποία δουλεύω και κανένας από εσάς δεν προσπαθεί να βοηθήσει. Για οικογένειες που χάνουν τα άκρα τους στη Συρία και εσείς γράφετε ελεεινές ιστορίες για διασημότητες. Ξεκινήστε να γράφετε επιτέλους για την αλήθεια. Θα προσεύχομαι για εσάς από σήμερα και στο εξής. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω αυτή την εκπληκτική οικογένεια όσο εσείς γράφατε για ψέματα και βλακείες. Γράψτε γι’ αυτό. Όχι ψέματα» καταλήγει. 

Ο λόγος που άνοιξε η Λόχαν κλαμπ στη Μύκονο δεν είναι και τόσο ευχάριστος

Η διάσημη ηθοποιός άνοιξε το κλαμπ της στη Μύκονο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σπέντζο. «Πριν από τρία χρόνια η Λίντσεϊ ήταν σε εκείνη την παραλία με το πρώην αγόρι της. Εκεί τη χτύπησε». 

«Είχα μια θυελλώδη σχέση. Βρισκόμουν σε μία άλλη φάση της ζωής μου. Αντί να κλάψω ή να θυμώσω, είπα ότι μια μέρα αυτή η παραλία θα μου ανήκει, γιατί θέλω όλοι να αισθάνονται ασφαλείς. [...] Τον ερωτεύθηκα πραγματικά, αλλά πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και με έκανε να αισθανθώ ανασφάλεια» ανέφερε η Λόχαν, για να συμπληρώσει ο συνεργάτης της: «Ήθελε να θυμάται αυτήν την παραλία σαν ένα μέρος διασκέδασης, όχι για αυτό που της συνέβη». 

Σημειώνουμε πως τον Αύγουστο του 2016 είχαν δημοσιευθεί ακόμη και φωτογραφίες, στις οποίες ο τότε αρραβωνιαστικός της, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, βιαιοπραγούσε κατά της Λόχαν. Οι εικόνες που είχε δημοσιεύσει η «Daily Mail» δείχνουν το διάσημο ζευγάρι να μαλώνει μέσα στο αμάξι, προτού η Λόχαν πετάξει στην παραλία το κινητό του νεαρού Ρώσου δισεκατομμυριούχου.

Η άστατη ζωή της Λίντσεϊ Λόχαν

Από αποτοξίνωση μέχρι φυλακή, η Λίντσεϊ έχει απασχολήσει τα μέσα για όλους τους λάθος λόγους και έχει προσπαθήσει πολλές φορές να εξιλεωθεί. 

Ξεκίνησε την καριέρα ως μοντέλο. Σε ηλικία δέκα ετών συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Another World» καθώς επίσης είχε στο βιογραφικό της, περισσότερες από 60 τηλεοπτικές εμφανίσεις σε διαφημίσεις, ενώ ένα χρόνο αργότερα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστώντας στη ταινία της Disney «The Parent Trap». Μέχρι το 2007, η καριέρα της ήταν ανοδική, λαμβάνοντας θετικές κριτικές για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, ενώ και οι μουσικοί δίσκοι της σημείωναν επιτυχία.

Ωστόσο, το φάσμα της μοναξιάς ήταν πάντα ο μεγάλος της φόβος. Ακόμη και όταν νοίκιασε σπίτι δεν ήθελε ποτέ να είναι μόνη της, ενώ όλες της οι σχέσεις κατέληγαν άδοξα και επηρέαζαν την ψυχοσύνθεσή της. Άρχισε το ποτό από τα δεκάξι της, ενώ λίγο καιρό αργότερα χρησιμοποιεί συστηματικά διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Ξεκινάει από την μαριχουάνα και σταδιακά εντρυφεί στην κοκαΐνη και σε οργιώδη πάρτι του Χόλιγουντ, που τελειώνουν, όταν ο ήλιος έχει ανέβει ψηλά. 

 

Γλίτωσε αρκετές φορές από τους ελέγχους της Τροχαίας, αλλά, όταν είσαι κάθε μέρα μεθυσμένος, κάποια στιγμή θα την πατήσεις. Έτσι, συνελήφθη αρκετές φορές να οδηγεί μεθυσμένη, και επειδή στην Αμερική τα πράγματα είναι πιο αυστηρά, οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για πρώτη φορά το 2007, κάτι που την τσάκισε ψυχολογικά. 

 

Τo 2014, πρωταγωνίστησε στην σειρά-ντοκιμαντέρ του αμερικανικού καναλιού OWN με τίτλο «Lindsay» σε συνεργασία με την Όπρα Γουίνφρεϊ. Η σειρά προβλήθηκε για οκτώ επεισόδια την άνοιξη του ίδιου έτους με μέσο όρο τηλεθέασης 500.000 τηλεθεατές. Η υπόθεση αφορούσε τη ζωή της Λίντσεϊ μέσα από τα φώτα της δημοσιότητας και την ιστορία της από τη νεανική έως την τωρινή ηλικία της.

ΜύκονοςΛίντσεϊ Λόχαν