Lifestyle|15.11.2018 09:28

Κολλητή της Καρντάσιαν το νέο κορμί του Sports Illustrated (pics)

Newsroom

Η Τζάσμιν Σάντερς, την οποία οι χρήστες του Instagram γνωρίζουν ως «Golden Barbie», είναι το νέο απόκτημα του ανδρικού περιοδικού Sports Illustrated και συγκεκριμένα του τεύχους με τα μαγιό.

Το 27χρονο pin-up μοντέλο, που έχει φωτογραφηθεί επί 14 χρόνια σε μεγάλα περιοδικά όπως το InStyle, το Harper’s Bazaar και το LOVE Magazine, συγκινήθηκε με την επιλογή του περιοδικού να τη φιλοξενήσει στις σελίδες του.

Πρόσφατα ενθουσίασε με την εξωτική φυσιογνωμία της στο εξώφυλλο του τούρκικου Elle και στις σελίδες της αμερικάνικης και ιταλικής Vogue.

T

Μεγάλη αδυναμία τής έχουν οι οίκοι μόδας: Moschino, Ralph Lauren και Jeremy Scott, και αυτό της δίνει δύναμη να στοχεύσει πιο ψηλά. Τη Σάντερς είδαν οι θαυμαστές της στο πλευρό της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram σε διακοπές στο Μεξικό το 2016 - λίγο πριν η 38άχρονη ριάλιτι σταρ να φύγει για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

T
T

Η Σάντερς έχει γεννηθεί στη Γερμανία από πατέρα στρατιωτικό, που ξεκίνησε από τη Νότια Καρολίνα. Μάλιστα, όταν ήταν μικρή δεν είχε καθόλου glamorous καθημερινότητα: «Ήμουν υπερβολικά ψηλή και πάρα πολύ αδύνατη. Μισούσα τα πόδια μου γιατί όλοι έλεγαν πόσο κοκαλιάρικα είναι».

T
T

Η Σάντερς συγκινήθηκε όταν έμαθε ότι θα γίνει το επόμενο κορίτσι του Sport's Illustrated και το περιοδικό έκανε στο Instagram την εν λόγω ανάρτηση.

 
Τζάσμιν ΣάντερςSports IllustratedΚιμ Καρντάσιαν