Lifestyle|21.06.2019 15:57

Θανάσης Πάτρας: «Θα ήθελα να κάνω την εκπομπή της Χατζηβασιλείου» (vid)

Newsroom

Το πρωί της Παρασκευής (21/6), ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την οικογένειά του, τα επαγγελματικά του, καθώς και για την εκπομπή που θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει. 

«Είμαι 17 χρόνια με τη γυναίκα μου. Στα 7 χρόνια είχαμε φαγούρα, μετά ξεκίνησε τον μπλάστρι. Η γυναίκα σου αν σε χτυπάει 3 φορές την ημέρα, ξέρεις εσύ τον λόγο! Η γυναίκα μου ήταν σταθερά διπλά μου σε σημείο παρεξηγήσεως. Ερχόταν συχνά στις εκπομπές που έκανα.  Η κόρη μου τελείωσε την Α’ Δημοτικού, με αγαπάει γι’ αυτό ακριβώς που είμαι. Θα ήθελα να έχω 10 παιδιά, αλλά αργήσαμε να κάνουμε παιδιά και δυσκολευτήκαμεΔεν μπορέσαμε! Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευτυχία για τον άνθρωπο να κάνει πολλά παιδιά», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής. 

«Τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή είναι σε ύπνωση. Έχω συζητήσει κάποια πράγματα. Κατά καιρούς κάνω προσπάθειες και αποπήρες να κάνω πράγματα και σε μικρότερα κανάλια. Έφυγα από το Epsilon και έμεινε η Αντελίνα γιατί δεν γινόντουσαν τα πράγματα όπως έπρεπε. Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να είναι ξεκάθαρες οι εξηγήσεις, δηλαδή όταν λες κάτι, να το κάνεις», τόνισε. 

«Του Γιώργου Λιάγκα του ταιριάζει το πρωινό. Θα ήθελα πολύ να κάνω την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι για πρωί, είναι πιο βραδινός τύπος», συμπλήρωσε. 

 
Βίκυ ΧατζηβασιλείουΘανάσης ΠάτραςHappy Day