Lifestyle|02.07.2019 10:46

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Εντυπωσιακές οι 5 μικρές βίλες που έφτιαξαν στην Άνδρο

Newsroom

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η σύζυγός του Ελένη Μενεγάκη έχτισαν πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το Οναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Ανδρο.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία. Η αισθητική τους είναι απόλυτα μίνιμαλ και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο.

Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου. Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. 

Το Οναρ, του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη απέκτησε έτσι και πισίνα, φωτογραφία από την οποία είχε μοιραστεί το προηγούμενο διάστημα η ίδια η παρουσιάστρια του Alpha. Στον ιστότοπο του Όναρ, υπάρχουν δημοσιευμένα τα σχέδια της νέας προσθήκης στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του ζευγαριού και με μία λέξη φαίνονται εντυπωσιακές...

ΆνδροςΕλένη ΜενεγάκηΌναρΜάκης Παντζόπουλος