Lifestyle|24.06.2019 09:53

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (23-29/6) -Η μετακίνηση του Ερμή φέρνει εξελίξεις

Newsroom

Η μετακίνηση του Ερμή στις 27 από το ζώδιο του Καρκίνου σε αυτό του Λέοντα θα επιφέρει μια πιο καθαρή εικόνα για το πώς συμφέρει να κινηθούν Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι που τόσο προβληματίζονται και ταλαιπωρούνται από περίπου τις 15 του Μάη και μετά. Αυτό ισχύει και για τους Καρκίνους, αλλά κάπως λιγότερο.

Με την ηλιακή έκλειψη και τη Νέα Σελήνη που θα γίνουν στις 2 στον Καρκίνο σχέσεις και συνεργασίες περνούν μια κάποια δοκιμασία. Μάλιστα όποιες από αυτές δεν έχουν το υπόβαθρο να συνεχίσουν μπορεί να υπάρξει κάποια τροποποίηση ή να κλείσει οριστικά ο κύκλος τους. Από τις 2 Ιουλίου σημαντικά γεγονότα και για τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 9 - 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Με ένα σημαντικό βοήθημα για σας έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Αυτό έχει να κάνει με την έλευση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27. Οι τέσσερις τελευταίες ημέρες αυτής της εβδομάδας μπορεί να αξιοποιηθούν περισσότερο από τις πρώτες του Ιουλίου, καθώς στις 2 θα έχετε να αντιμετωπίσετε και μια ηλιακή έκλειψη. Από τις 27 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου μπορούν να «τρέξουν» κάπως πιο ικανοποιητικά θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τα οικονομικά αλλά και τη γραφειοκρατία. Αυτές είναι επίσης οι κάπως πιο ευνοϊκές ημέρες για τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες. 

Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ: Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου συγκριτικά με την επόμενη υπερέχει σε πολλά. Κατ’ αρχάς έως και την Τετάρτη έχετε ένα καλό περιθώριο –συμφέρει αυτή την περίοδο να ρυθμίσετε θέματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις πάσης φύσεως γραπτών, εντύπων και εγγράφων. Οι αγοραπωλησίες επίσης είναι πιο «καθαρές» και πιο συμφέρουσες. Από την Πέμπτη και μετά και έως τα μέσα περίπου του Ιουλίου σε όλα αυτά και σε ό,τι σχετίζεται με το «παιδί» απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή. Όσον αφορά τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας, έως την 1η Ιουλίου το κλίμα είναι πιο ευνοϊκό.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ευνοϊκή στο μεγαλύτερο ποσοστό της εμφανίζεται η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για εσάς. Μάλιστα από την Τρίτη έως και τις 3 Ιουλίου έχετε ένα ευρύτατο πεδίο δράσης στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ας αρχίσουμε από τα οικονομικά. Μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε με όφελος οτιδήποτε όπως και να κάνετε επωφελείς οικονομικούς ή περιουσιακούς συμβιβασμούς. Όσοι ψάχνετε εργασία, ό,τι εμφανιστεί έως αυτήν την ημερομηνία συγκεντρώνει πιο θετικά χαρακτηριστικά. Σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια επίσης. Όμως έως την ίδια ημερομηνία υπάρχουν περισσότερα ατού και στα ερωτικά σας. Αν είστε μόνοι, εμπρός για νέες γνωριμίες. 

Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Εβδομάδα έντονης κινητικότητας θα είναι αυτή για σας και καλό είναι το δυναμικό σας να στραφεί περισσότερο προς δύο κατευθύνσεις. Η μία είναι αυτή που αφορά την πρόληψη και η άλλη τη σταθεροποίηση. Η ερχόμενη εβδομάδα τυπικά είναι καταλυτική για την πορεία ή όχι, σχέσεων συνεργασιών και πάσης φύσεως συμπράξεων. Εκεί θα υπάρξει η αποχώρηση του Αρη από το ζώδιό σας -που θα μετριάσει την ένταση, τον προβληματισμό κ.λπ.- γεγονός που θα λειτουργήσει.... απελευθερωτικά, αλλά στις 2 Ιουλίου θα λάβει χώρα μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Γρήγορα, λοιπόν, ενεργήστε πιο αποφασιστικά αν θέλετε να γλιτώσετε από «πράγματα» που δεν θέλετε να συμβούν. 

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Εξαιρετικής σημασίας είναι οι ημέρες που μεσολαβούν έως και την 1η Ιουλίου, καθώς μάλιστα την Πέμπτη ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σας. Αυτό θα σημάνει μια μεγαλύτερη κινητικότητα -αλλά και νευρικότητα- όπως και κάποιες ευκαιρίες για τη ρύθμιση και την πρόοδο μιας σειράς θεμάτων και δραστηριοτήτων, όπως αναζήτηση συμμαχιών και υποστηρικτών, σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, πελατεία, ΜΜΕ, ταξίδια, αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου, μετακομίσεις και ό,τι αφορά το «παιδί». Όσο για τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας, έως και την Πέμπτη το μεσημέρι υπάρχει μια μεγαλύτερη εύνοια.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ο Ιούνιος λέει το αντίο αλλά ούτε στην τελευταία του εβδομάδα γίνεται περισσότερο γενναιόδωρος στον έρωτα ή στο χρήμα απέναντί σας. Αυτό θα το αναλάβει ο Ιούλιος από τις 4 και μετά. Όπως και να έχει, πάντως, προς το τέλος αυτής της εβδομάδας κάτι συμβαίνει που επιδρά θετικά τόσο στη διάθεσή σας όσο και στα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ερμής -που τυγχάνει και κυβερνήτης του ζωδίου σας στις 27 μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό βοηθάει σε μυστικές διεργασίες, συναντήσεις, προτάσεις, συμπράξεις και συμπορεύσεις. Στην εργασία, την κοινωνική ή αισθηματική ζωή επίσης. Στον έρωτα και στο χρήμα όχι... σπατάλες έως τις 3 Ιουλίου.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ο Ιούνιος ολοκληρώνει τον κύκλο του και οι τέσσερις τελευταίες ημέρες αυτής της εβδομάδας μπορούν να βοηθήσουν στο να προχωρήσει μια σειρά πραγμάτων ίσως όχι όπως θα θέλατε, αλλά σίγουρα πιο ικανοποιητικά. Επαφές, προτάσεις, συμφωνίες, συμπράξεις, ΜΜΕ, γραφειοκρατικά ζητήματα, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, μετακομίσεις, σπουδές και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Όλα αυτά έως τις 26 Ιουνίου μπορεί να παρουσιάζουν διάφορες... αρρυθμίες. Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται περισσότερο για να τονώσετε σχέσεις, συνεργασίες και υποθέσεις που είναι σε ευαίσθητη φάση και μπορεί να αποσταθεροποιηθούν. Αυτό θα φανεί τώρα και έως την ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου.

Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Σύνθετη εμφανίζεται η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σε σχέση με σας, με πιο θετικά χαρακτηριστικά έως και την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά θα απαιτηθούν αντικειμενικότερη κρίση παντού, παρατηρητικότητα και προσοχή σε ό,τι ακούτε, λέτε, γράφετε ή υπογράφετε. Ακόμα, να μην υιοθετείτε αδιακρίτως σχόλια και να μην τα αναμεταδίδετε για να αποφύγετε παρανοήσεις και μπερδέματα. Από τις 27 και μετά -και για ένα μεγάλο διάστημα που αγγίζει το μέσον του Ιουλίου- να είστε προσεκτικοί με συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, σπουδές, ταξίδια και ό,τι αφορά το «παιδί». Αυτή η προσοχή είναι περισσότερο αναγκαία από τις 2 Ιουλίου και μετά.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Υπάρχει ακόμα -και θα υπάρχει έως τις 3 Ιουλίου- η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας που προκαλεί κάποιες... αρρυθμίες ή... κακοφωνίες σε οικονομικά και αισθηματικά, αλλά αυτή η εβδομάδα έχει και κάποια θετικά. Από τις 27 και μετά και έως και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα επιταχυνθούν η πρόοδος και η ωφέλεια σε τομείς και θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια,μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Μάλιστα από τις 4 και μετά και οικονομικές ή περιουσιακές υποθέσεις. Από αυτήν την ημερομηνία σταματάει και η... φαγούρα στα ερωτικά. Μάλιστα εσείς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου με μεγαλύτερη εύνοια παντού.

Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ο Ιούνιος σας αποχαιρετά και παρόλο που ούτε εύκολος ήταν ούτε και τόσο αποδοτικός όσο θα θέλατε, σας προσφέρει μια μικρή ανάσα. Βεβαίως αφήνει και κάποια ανοιχτά θέματα τα οποία θα ρίξουν το βάρος τους στην εργασία, στις σχέσεις και στην πρόοδο σας γενικότερα γύρω στις 2 Ιουλίου που θα γίνει και η πρώτη έκλειψη, η ηλιακή. Ο Ιούλιος με τη σειρά του στην αρχή και στο μέσον του μόνο «ήσυχος» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Από την Πέμπτη το απόγευμα, λοιπόν, έως και την 1η Ιουλίου φροντίστε για το καλύτερο παντού. Ψάξτε συμμάχους ή υποστηρικτές, μειώστε επίσης την απόσταση με αυτούς που δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα, αλλά τους έχετε ανάγκη.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Μοιάζει λίγο με τον μικρό θεό Ιανό η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για όλα τα ζώδια της δικής σας ζωδιακής ομάδας: τον Ταύρο, τον Λέοντα, τον Σκορπιό και εσάς. Προφίλ η «χαρά», προφίλ και η πίεση. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του Ερμή που στις 27 εισέρχεται στον Λέοντα. Αναμφίβολα οι ημέρες έως και τις 26 προσφέρονται περισσότερο για να τρέξετε και άλλα θέματα και δραστηριότητες που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, προτάσεις, αγοραπωλησίες, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, και ό,τι γραφειοκρατικό. Ο διάλογος μπορεί να εξομαλύνει διαφορές και στα ερωτικά για να αποφύγετε εντάσεις από τις 27 Ιουνίου και περισσότερο από τις 2 Ιουλίου και μετά.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ: Η εβδομάδα μας ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι ο καιρός είναι κατάλληλος για βελτιώσεις, καινοτομίες και αλλαγές που θα μπορούσαν να ωφελήσουν περισσότερο. Θα είναι προς το συμφέρον σας, όμως, αν τηρήσετε μια πιο σώφρονα τακτική στα οικονομικά, τα αισθηματικά και ό,τι μπορεί να μη μειώσει κύρος και συμπάθειες έως και τις 3 Ιουλίου. Μετά ανεβαίνουν οι μετοχές σας και οι δυνατότητες. Μάλιστα όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας επιβάλλεται να τηρείτε παντού το μέτρο και τον ρεαλισμό. Παρότι ο Ιούλιος θα έρθει με δύο εκλείψεις εσάς δεν σας αγγίζουν ιδιαίτερα

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη

Βίκη Παγιατάκηζώδιααστρολογικές προβλέψεις