Lifestyle|25.06.2019 10:03

Κερτ Ράσελ - Γκόλντι Χόουν: Στην Ελλάδα το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ (pic)

Newsroom

Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνουν ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν στην όμορφη Σκιάθο, το αγαπημένο τους νησί. Πρόκειται για ένα από τα πιο «δυνατά» και αχώριστα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ο 68χρονος Ράσελ και η 74χρονη Χόουν είναι μαζί από το 1983 και η αγάπη τους παραμένει ανέπαφη στον χρόνο. 

Οι Ράσελ - Χόουν, έχουν ένα γιο, τον Γουάιτ Ράσελ, και πρωτοσυναντήθηκαν στα γυρίσματα της μουσικής ταινίας «The One and Only, Genuine, Original Family Band» το 1968. Ξεκίνησαν, όμως, να βγαίνουν το 1983 όταν ξαναβρέθηκαν στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί, «Swing Shift». Ο Κερτ Ράσελ, μάλιστα, μεγάλωσε τα δυο παιδιά της Γκόλντι - Κέιτ και Όλιβερ Χάντσον - τα οποία απέκτησε από το γάμο της (1976-1982) με τον δεύτερο άνδρα της, Μπιλ Χάντσον. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο Γκας Τρικόνι. Ο Ράσελ υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Σίζον Χάμπλεϊ, από την οποία πήρε διαζύγιο το 1983.

Οι δύο ηθοποιοί επιλέγουν κάθε χρόνο τη θάλασσα του Αιγαίου και απολαμβάνουν τον ήλιο, το τοπίο της Σκιάθου και τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Οι δύο ηθοποιοί είναι φιλικοί με όλους και γευματίζουν σε παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δίπλα στο κύμα.

T

Κερτ ΡάσελΓκόλντι ΧόουνΧόλιγουντ