Lifestyle|25.06.2019 16:32

Σκορδά κατά Τριαντάφυλλου: Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το όνομα (vids)

Newsroom

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6), η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» του Open TV και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ανθρώπινες σχέσεις και τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε ένα απρεπές μήνυμα μέσω InstaStory για την τραγουδίστρια, το οποίο διέγραψε λίγο αργότερα. «Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μία ρυτίδα. Μπράβο της! Φυσικό, το κορίτσι μας», σημείωσε. 

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη γι’ αυτή την ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος και δεν δίστασε να πει τη γνώμη της: «Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο. Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος. Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν. Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ». 

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην παρουσιάστρια μέσω Instagram, λέγοντας ότι θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες. «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το story να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον. Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους».

 

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος για θανατική ποινή: Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα

Θυμίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος ήταν ο άνθρωπος που σύστησε τη λαϊκή τραγουδίστρια στη δισκογραφία, γράφοντάς τις μερικές από τις πρώτες επιτυχίες της, ενώ το ντουέτο τους «Μη γυρίσεις ξανά» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ‘90s. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, ο τραγουδιστής είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του που αν και βοήθησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, η ίδια τον ξέχασε στο αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» τον περασμένο χειμώνα. 

«Σε ένα βράδυ η Νατάσα έγινε πασίγνωστη από εμένα, τραγουδώντας μαζί μου το «Μη γυρίσεις ξανά». Σε μια μέρα την έμαθε όλη η νεολαία. Όποιος και να της έγραφε θα γινόταν μεγάλο όνομα γιατί είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και εγώ τη θεωρώ ακόμα και πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο παιδί. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα – είναι σαν εγώ τώρα, που μου έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής όλα τα τραγούδια μου τα πρώτα να μην τον καλέσω. Αφήνω να το κρίνει ο κόσμος. Αυτό παραξένεψε και όλο τον κόσμο και πήρα χιλιάδες μηνύματα στο Instagram και στο Facebook και δεν ήξερα τι να απαντήσω», είχε δηλώσει ο Τριαντάφυλλος «Στη Φωλιά των Κου Κου». 

ΤριαντάφυλλοςΦαίη Σκορδά