Lifestyle|26.06.2019 15:31

Κυριάκος Πελεκάνος - Survivor: Η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο (vid)

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», μίλησε ο πρώην παίκτης του «Survivor 3», Κυριάκος Πελεκάνος, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας του, η οποία πέθανε από την επάρατη νόσο σε ηλικία 63 ετών. 

«Πριν δύο χρόνια έχασα τη μάνα μου. Τις τελευταίες της μέρες τις πέρασε σε ένα ίδρυμα ανακούφισης, να το πω. Σε ούτε έξι μήνες τη χάσαμε. Όποιος έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία ξέρει πόσο δύσκολο είναι. Η μητέρα μου ήταν μικρή, στα 63. Περίμενε να πάρει τη σύνταξή της για να ζήσει επιτέλους τη ζωή της, με την εγγονή της, τη βαφτιστήρα μου, που τώρα είναι έξι. Περίμενε να γεννηθεί ο Κριστιάν. Περίμενε τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε.», ανέφερε αρχικά ο γνωστός γυμναστής. 

Με το έπαθλο του «Survivor», ο 39χρονος Κύπριος ήθελε να κάνει μία δωρεάν στην κλινική της Λευκωσίας, που έζησε η μητέρα του τις τελευταίες της στιγμές. «Το συγκεκριμένο ίδρυμα κάνει μια επέκταση και είπαμε με την αδελφή μου, Μαρία, να κάνουμε ένα δωμάτιο στη μνήμη της μητέρας μας. Εκεί πέρασε τις πιο ποιοτικές μέρες από τους έξι μήνες και της φέρθηκαν πάρα πολύ καλά». 

 
SurvivorκαρκίνοςΚυριάκος Πελεκάνος