Lifestyle|28.06.2019 16:58

Λήδα Ματσάγγου στο TV Έθνος: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή με το σίριαλ «Οργή»

Newsroom

Η Λήδα Ματσάγγου σε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη εξηγεί πως αποφάσισε την τηλεοπτική της επιστροφή με την «Οργή» στον ΑΝΤ1 και περιγράφει την πλοκή της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Φωτορεπορτάζ από το τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου που ολοκληρώνεται με εκπλήξεις και ανατροπές.

Ρεπορτάζ: Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη, η νέα μεταγραφή στην εκπομπή που σχεδιάζει ο Λιάγκας στον Σκάϊ, η επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου μετά το «Τατουάζ» και η ρήξη Ατζούν – Σκάϊ πριν τον τελικό του «Survivor».

Πρεμιέρες: Οι πλοκές των νέων τούρκικων σειρών «Φτερωτός Θεός» στον Σκάϊ και «Κράτα μου το χέρι» στον Alpha.

«Αστέρια στην Άμμο»: Μίση, έρωτες και θανάσιμα μυστικά στην νέα δραματική σειρά του Alpha που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν.

Συνεντεύξεις: Ο Τάσος Δούσης μιλά για την επιστροφή των «Εικόνων» στο Open και ο Λάμπρος Λιάβας για το «Αλάτι της Γης» μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ΕΡΤ.

Στην ενότητα Life συμβουλές για προστασία από τον ήλιο, πρωτότυπες συνταγές για σπιτικό παγωτό και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 30 Ιουνίου 

TV ΈθνοςΛήδα Ματσάγγου