Lifestyle|30.06.2019 14:32

MAD Video Music Awards: Ξύλο στις κερκίδες VIP, ο Ρουβάς πήγε να χωρίσει δύο ράπερς (vid)

Newsroom

Ο παρουσιαστής των MAD Video Music Awards 2019, Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πως στα VIP της βραδιάς υπήρξε κάποια ένταση, ανάμεσα σε δύο γνωστούς ράπερς, ένταση την οποία προσπάθησε να εκτονώσει ο Σάκης Ρουβάς. «Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Διαβάστε ακόμα: Νέα πρόκληση του ράπερ Light μετά τον καβγά με τον Snik στα βραβεία Mad

Ακολούθησε η ... μαρτυρία του Κώστα Φραγκολιά, που βρέθηκε στα βραβεία και είπε τι ακριβώς είδε. Όπως περιέγραψε, όλα ξεκίνησαν μετά τη βράβευση του ράπερ Light για το «καλύτερο hip hop βιντεοκλίπ». Ο Light στις δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος ράπερ και όταν κατέβηκε να πάει στη θέση του, άρχισε ο καβγάς με τον Snik και σύμφωνα με τον Κώστα Φραγκολιά υπήρξαν κάποιες σπρωξιές. Οι σεκιούριτις επενέβησαν και ζήτησαν να λάβει τέλος το συμβάν, ενώ στο background ακουγόταν η Καίτη Γαρμπή.

Διάβασε επίσης: Mad VMA 2019: Πλάνα από τη βραδιά και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα 

Ο ράπερ Light πόσταρε τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του στο Instagram, την οποία σχολίασε online και ο φίλος του κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο:

T
T

Ο Φραγκολιάς συμπλήρωσε ότι εκεί ήταν φυσικά και ο γνωστός ράπερ Sin Boy, που όμως δεν έκατσε στις κερκίδες, αλλά εμφανίστηκε κατευθείαν στη σκηνή των Mad Awards.

 

Δείτε το βίντεο:

 
Ο Ράπερ LIGHT
Οι ράπερς της βραδιάς πριν ξεκινήσει ο καβγάς

Νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μετέφερε πληροφορίες από άτομα της παραγωγής των Mad Video Music Awards, αναφορικά με τους καλλιτέχνες Sin Boy και Snik και τη συμπεριφορά τους στις πρόβες για τη διοργάνωση. «Να μεταφέρουμε κάποια προβλήματα. Είχαμε προβλήματα με τον Sin Boy και τον Snik οι οποίοι έκαναν κάποια “βεντετιλίκια” κατά την διάρκεια των προβών όπως μας μετέφεραν τα άτομα της παραγωγής του Mad, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι πρόβες και να ταλαιπωρηθούν οι καλλιτέχνες που ήταν στην ώρα τους εκεί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε βίντεο με πλάνα από το περιστατικό:

Ο SNIK κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς στα φετινά MAD Video Music Awards. Το official video του «Medusa» μετράει πάνω από 16.000.000 προβολές στο YouTube, και ήταν αυτό που ψηφίστηκε ως το Video of the Year ανάμεσα στις 10 υποψηφιότητες. Νωρίτερα, ο SNIK πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση παρέα με την Τάμτα στο ολοκαίνουργιο single τους «Senorita» που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη Minos EMI / Universal, ενώ βρέθηκε στη σκηνή και με τον Noizy, έναν από τους δημοφιλέστερους ράπερ στη Γερμανία, παρουσιάζοντας το hit τους Gango” αλλά και το ολοκαίνουργιο single τους New Benz.

(ράπερ SNIK)

Η αυλαία των φετινών MAD Video Music Awards «έπεσε» με ένα απίστευτο act από τους rappers της Capital! Δεν μπορούσε να είχε κλείσει καλύτερα, από τον ΥPO, τον Mad Clip, τον Light, τον FY, τον Skive, τον Ortiz και τον Lil Barty να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το finale του φετινού φαντασμαγορικού show.

T
ράπερSnikSin boyMad Video Music AwardsLight