Lifestyle|28.06.2019 12:57

Βραβεία Mad 2019: O Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νίκη του φίλου του ράπερ Light (vid)

Newsroom

Τραγουδιστές, καλλιτέχνες και κοινό παρακολούθησαν την 16η απονομή βραβείων Mad Video Music Awards την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στο Γήπεδο του Tae Kwon Do. Στο μουσικό πάρτι του καλοκαιριού έλαβαν μέρος πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ενώ ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο γνωστός ράπερ Light που απέσπασε το βραβείο του καλύτερου «Hiπ Hop Video» για το «Όλα τα Chains». Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε ο καβγάς του Light με τον ράπερ Snik, στις κερκίδες των VIP, τον οποίο περιέγραψαν ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Φραγκολιάς στην εκπομπή Happy Day. 

O ράπερ Light που είναι από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέβασε στο λογαριασμό του Instagram βίντεο από τη χθεσινή βραδιά για να δεχθεί αμέσως το σχόλιο του κορυφαίου μπασκετμπολίστα o οποίος έγραψε: «Έλεγα ότι δούλευα και βγάζω τα λεφτά μου. Βρώμικα τα φράγκα, τι να δώσω στη μαμά μου; Ρίσκαρα τα πάντα, φυλακή και να πεθάνω. Χάρισε μου ένα χρόνο ακόμα Παναγιά μου. Ρίχ' του μες στη μάπα, κόψ' τον να θυμάται». Φυσικά πρόκειται για στίχους από το τραγούδι του Light, «Mosca».

T

Ο άσος του NBA παλαιότερα γιόρτασε με ένα από τα hit singles του ράπερ Light και τη νίκη της ομάδας του, των Bucks, επί των Pistons. «Είναι ο Light, ο νούμερο ένα ράπερ στην Ελλάδα και καλός μου φίλος», είπε στα αμερικάνικα media, κάνοντας δηλώσεις για το παιχνίδι.

T


Αν και μόλις 23 ετών, ο Light (ο Ελληνοαφρικανός Κρίστιαν Ιωαννίδης) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερς της Capital Music, του κορυφαίου ραπ label της Ελλάδας, που πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Panik Records. Μας συστήθηκε το 2012 και μεταξύ άλλων έχει κυκλοφορήσει τα «Ποιος Είμαι», το πιο επιτυχημένο ελληνικό ραπ του YouTube με πάνω από 16 εκατομμύρια views, «Πέτα Τα», «Τάληρο» και «Όλα Τα Chains». Το πιο πρόσφατο single του είναι το «Mosca», που μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια YouTube views.

LightΓιάννης ΑντετοκούνμποMad Video Music Awardsράπερ