Lifestyle|15.11.2018 09:59

Τα ζώδια της Πέμπτης (15/11)

Newsroom

Κριός

Σήµερα είναι πολύ καλή ηµέρα για τα αισθηµατικά, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται µε το παρελθόν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηµατίζει µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως πιθανόν να έχεις µια ευχάριστη εξέλιξη σχετικά µε κάποιον παλιό σου έρωτα.

Ταύρος

Είναι µια καλή ηµέρα για ό,τι σχετίζεται µε τα επαγγελµατικά σου, καθώς η Σελήνη που παραµένει στον Υδροχόο τα φέρνει σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως µπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα εργασιακό ζήτηµα του παρελθόντος το οποίο θα σε ευνοήσει.

Δίδυµοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δηµιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις καλά, αρκεί να ξεφύγεις λίγο από την καθηµερινότητα. Το τρίγωνό της µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως είτε τυχαία είτε εσκεµµένα θα έχεις συναντήσεις µε πρόσωπα του παρελθόντος.

Καρκίνος

Οι αισθηµατικές και οικονοµικές σου ανάγκες θα βρίσκονται µπροστά σήµερα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει στο προσκήνιο όλα όσα νιώθεις πως δεν έχεις και θα σου φέρει αναστάτωση. Το τρίγωνο µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό ίσως φέρει ευχάριστα νέα σχετικά µε επαγγελµατικό ζήτηµα µε το οποίο είχες ασχοληθεί στο παρελθόν.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηµατίζει µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό θα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήµατα των σχέσεών σου που είχαν παραµείνει άλυτα. Μη φοβηθείς να ασχοληθείς µαζί τους καθώς οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να τα επιλύσεις και µάλιστα προς όφελός σου!

Παρθένος

Σήµερα είναι πιθανό να έχεις αρκετές υποχρεώσεις της καθηµερινότητας που θα σε αναγκάσουν να λειτουργήσεις βάσει προγράµµατος και χρονοδιαγράµµατος. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως µπορεί να πάρεις πίσω κάποια χρήµατα που σου οφείλουν από την εργασία σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου δηµιουργώντας σου ευφορία καθώς έχεις ανάγκη να εστιάσεις στη θετική πλευρά των πραγµάτων! Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε την ανάδροµη Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα ανεβάσει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου σε αρκετά υψηλό επίπεδο

Σκορπιός

Σήµερα θα είσαι πολύ απασχοληµένος/η µε θέµατα που αφορούν το σπίτι σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να δώσεις προτεραιότητα αλλού. Το τρίγωνο µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό θα κάνει ακόµα πιο έντονη την ανάγκη σου για αλλαγές στον χώρο όπου ζεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσµατα, προτρέποντάς σε να τα εκµεταλλευτείς. Το τρίγωνο µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως πέρα από τα επικοινωνιακά σου χαρίσµατα ιδιαίτερα τονισµένη θα είναι και η γοητεία σου. Αυτό θα βοηθήσει πολύ και τη διάθεσή σου αλλά και τις νέες γνωριµίες.

Αιγόκερως

Σήµερα είναι µια καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε οικονοµικά ζητήµατα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να τα φέρεις εις πέρας. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό µπορεί να ξαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελµατικές ευκαιρίες που θα έχουν άµεση επίδραση στα οικονοµικά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου σου δηµιουργεί την ανάγκη να µονοπωλήσεις το ενδιαφέρον και σίγουρα θα το καταφέρεις! Το τρίγωνο µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό θα δηµιουργήσει «ερωτική» ατµόσφαιρα. Πιθανόν να µπεις στον πειρασµό να φλερτάρεις είτε είσαι δεσµευµένος/η είτε ελεύθερος/η.

Ιχθύες

Σήµερα θα κινείσαι υποτονικά, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε κάνει να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε διάφορες σκέψεις. Το τρίγωνό της µε την ανάδροµη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως µπορεί να υπάρξει ένα ζήτηµα που σχετίζεται µε κληρονοµικά θέµατα, δάνεια, οικονοµικά τρίτων από το οποίο µπορείς να βγεις κερδισµένος/η.

ωροσκόπιοζώδια