Lifestyle|28.06.2019 16:30

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ: Μετά τους χωρισμούς ήρθε ο γάμος

Newsroom

Σύμφωνα με την The Sun,  το ζευγάρι Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι πήραν την απόφαση να παντρευτούν και μάλιστα η τελετή έχει προγραμματιστεί περίπου στο τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του χολιγουντιανού ηθοποιού, το ζευγάρι - που αρραβωνιάστηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στη σχέση του.

Μιλώντας στο περιοδικό People πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε: «Συνεργάζονται με επαγγελματία για να οριστικοποιήσουν όλα όσα θέλουν για τον γάμο τους. Η Κέιτι έχει αναλάβει πολλές ευθύνες, αλλά κι ο Ορλάντο ανακατεύεται με την οργάνωση. Δεν δείχνουν να έχουν στρεσαριστεί... Θα είναι μία πολύ διασκεδαστική γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους», λέει η πηγή. Το ζευγάρι - που ταλαιπωρήθηκε με χωρισμούς και επανασυνδέσεις -  ήθελε όλα να κανονιστούν με απόλυτη μυστικότητα, αφού όπως έχουν δηλώσει προτιμούν «έναν γάμο μικρό και κλειστό».

Το 2007 ο Ορλάντο Μπλουμ ερωτεύτηκε το μοντέλο της Victoria's Secret, Μιράντα Κερ, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και λίγο αργότερα, στις 6 Ιανουαρίου 2011, γεννήθηκε ο γιος τους, Φλιν-Κρίστοφερ. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2013. Η Κέιτι Πέρι υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ από το 2010 μέχρι το 2012, μάλιστα η φαντασμαγορική τελετή του γάμου τους στην Ινδία έγραψε ιστορία.

T

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η 34χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media μία πολύ κοντινή φωτογραφία δική της και του 42χρονου μελλοντικού της συζύγου, περιτριγυρισμένοι από μπαλόνια καρδιές. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και η ποπ σταρ έδειξε το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι της σε σχήμα λουλουδιού με ένα τεράστιο ρουμπίνι στο κέντρο.

T

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για να διαφημίσει το American Idol, όπου ρωτήθηκε για τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό στις 14 Φεβρουαρίου. Όπως εξήγησε είχαν πάει για φαγητό μετά σκόπευαν «να πάνε να δουν λίγη τέχνη», αλλά τελικά κατέληξαν σε ένα ελικόπτερο. 

«Το αστείο είναι πως ήπιαμε σαμπάνια μες στο ελικόπτερο και το κουτί με το δαχτυλίδι ήταν στην τσέπη του, ενώ είχε γράψει σε ένα σημείωμα όλα όσα ήθελε να μου πει. Οπότε ενώ το διαβάζω, ακούω να σπάει το μπουκάλι της σαμπάνιας και γέμισε παντού γυαλιά... Τότε εκείνος πήγε να βγάλει έξω αυτό το κουτί αλλά ήταν τόσο μεγάλο για την τσέπη του παλτό του, που τελικά την έσκισε και ο αγκώνας του μπήκε μες στην σαμπάνια. Στο μεταξύ εγώ έκανα πως δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε γελώντας η Κέιτι Πέρι. «Είναι τόσος γλυκός, τα πήγε περίφημα. Όταν προσγειωθήκαμε μας περίμενε όλη η οικογένειά μου, το είχε κανονίσει», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. 

Κέιτι ΠέριΟρλάντο Μπλουμ