Lifestyle|30.06.2019 12:20

Τα ζώδια της εβδομάδας (30/6-6/7): Επεισοδιακός Ιούλιος με νέα Σελήνη «φωτιά»

Newsroom

Ο Ιούλιος κάνει κάπως επεισοδιακά την εμφάνισή του, αφού στις 2 χρωματίζεται από μια ηλιακή έκλειψη που θα συνοδευτεί από νέα Σελήνη. Τα φαινόμενα αυτά θα λάβουν χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου. Το μεγαλύτερο βάρος, ηθικό, ψυχικό, υλικό, πέφτει στα παρορμητικά ζώδια, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω. Η επίδραση κάπως πιο φανερή στα άτομα του δεύτερου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων. Εδώ μπορεί να κλείνει ένας κύκλος ενός τρόπου εργασίας ή ζωής, ή να σηματοδοτείται το τέλος μιας σχέσης που ήδη έχει φανεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Προσοχή και στην υγεία. Ιδιαίτερη προσοχή στις 2 και 3.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 30 Ιουνίου με 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Αμφιλεγόμενος ο Ιούλιος για σας και η πρώτη εβδομάδα του κάπως... επεισοδιακή. Στις 2 ο Αρης -ένταση, πίεση από πολλές μεριές, ζήλια και ανταγωνισμοί- παύει να σας ενοχλεί, αλλά δυστυχώς την ίδια ημερομηνία δέχεστε τα «πυρά» της ηλιακής έκλειψης που θα γίνει στον Καρκίνο. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του, συγγενικά πρόσωπα και περιουσιακά δημιουργούν βάρος και έξοδα. Αυτήν την εβδομάδα όσον αφορά συνεταιρισμούς, συνεργασίες και σχέσεις γενικότερα εμπιστευτείτε περισσότερο το μυαλό και όχι το συναίσθημα. Φροντίστε πιο σωστά και την υγεία σας. Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο, έχετε και μια μικρή εύνοια στα δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 

Είναι αλήθεια ότι ο Ιούλιος για πολλούς λόγους δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος μήνας, αλλά η πρώτη εβδομάδα του έχει ιδιαίτερη ανησυχία και κούραση. Από τις 2 μπαίνετε σε μια μεταβατική φάση που θα αγγίξει τα μέσα Αυγούστου και μέσα σε αυτή θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την ψυχραιμία σας. Στις 2 γίνεται μια ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που θα συνοδευτεί από νέα Σελήνη. 
Το παρασκήνιο με τα θετικά και τα αρνητικά του θα γιγαντωθεί και πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά ιδιαίτερα το επαγγελματικό. Τονώστε την υγεία, ψυχική και σωματική, και προσοχή στις... παγίδες, ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με... μαστίγιο και καρότο έρχεται ο Ιούλιος, αν και έως τις 3 φαίνεται ότι θα τα καταφέρετε να παίξετε κάπως πιο καλή... μπάλα παντού. Στην εργασία, στα οικονομικά, στα περιουσιακά και στα διάφορα συμφέροντά σας. Βέβαια η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 2 επιβαρύνει τα οικονομικά και κάποια συγκεκριμένη πηγή, γι’ αυτό μην είστε πολυέξοδοι ή ριψοκίνδυνοι. Οι 5 και 6 θα σας δείξουν πιο 
καθαρά μέχρι πού θα μπορέσετε να απλώσετε το... πόδι σας έξω από το πάπλωμά σας. Σε κάθε περίπτωση, έως και την Παρασκευή θα μπορέσετε να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο προς τα εκεί που την επιδιώκετε. Ακόμα και για τα αισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αφού η ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη συμβαίνουν στις 2 Ιουλίου στο ζώδιό σας. Έδώ για πολλούς από εσάς φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος -και αμέσως για κάποιους ανοίγει ένας άλλος- που αφορά είτε στην εργασία είτε σε μια σημαντική σας σχέση. Ένα απρόοπτο γεγονός μπορεί να αλλάξει τη ροή της καθημερινότητάς σας ή ακόμα και τον χώρο εργασίας ή διαμονής. Μετριάστε το άγχος, την ευαισθησία και την ευθιξία και έχετε διπλά τον νου σας αν συνδέεστε, συνεργάζεστε ή έχετε στην οικογένεια άλλους Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς ή Ζυγούς, έχουν και αυτοί τα δικά τους.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Ιούλιος είναι ένας κάπως περίεργος και σύνθετος μήνας για τον περισσότερο κόσμο καθώς φιλοξενεί δύο εκλείψεις, μια ηλιακή με νέα Σελήνη στις 2 στον Καρκίνο και μια σεληνιακή με πανσέληνο στις 16 στον Αιγόκερω, πράγμα διόλου καθησυχαστικό. Στο ζώδιό σας βρίσκεται ήδη ο Έρμής που σας κρατά σε διαρκή εγρήγορση, η οποία ενδυναμώνεται από τις 2 Ιουλίου που σε σας εισέρχεται και ο Αρης. Η ρήσις «μέτρον άριστον» είναι αυτή που πρέπει να σας καθοδηγήσει, καθώς μπορεί να προκληθείτε από ανταγωνιστές ή αντικρουόμενα συμφέροντα. Καλού κακού βάλτε και ένα... μάτι πίσω στην πλάτη για να αποφύγετε τυχόν... πεπονόφλουδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σύνθετη στο μεγαλύτερο μέρος της αυτή η εβδομάδα που απαρτίζεται από λίγο Ιούνιο και πολύ Ιούλιο. Βεβαίως στα θετικά μπορεί να καταχωριστεί η μετακίνηση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4, αφού αυτό θα συμβάλει βοηθητικά σε δύο τομείς που πλήττονται κάπως από τις 9 Ιουνίου και μετά. Ο ένας είναι αυτός που αφορά στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας και ο άλλος είναι εκείνος που σχετίζεται με τις σχέσεις και τα αισθηματικά. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 στον Καρκίνο συνιστά μεγαλύτερη ψυχραιμία και προσοχή σε συντροφιές, φιλίες, συλλόγους, σωματεία, ομάδες και πολιτικά κόμματα.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Μια σύνθετη εβδομάδα είναι αυτή η πρώτη του Ιουλίου, και αν την παρομοιάζαμε με καφέ θα λέγαμε ότι είναι ένας καφές… ναι και όχι. Υποτίθεται ότι από τις 30 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου έχετε κάποια εύνοια, ένα μικρό βοήθημα, ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά, αλλά η εύνοια μικραίνει εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης που γίνεται στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και σας επηρεάζει. Καταλαβαίνετε ότι η ρευστότητα που θα επικρατεί θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από εντυπώσεις και επίσης να διατηρείτε την ψυχραιμία σας που θα απειληθεί αρκετές φορές. Συνεργασίες και σχέσεις δοκιμάζονται και όλοι κρίνουν αλλά και κρίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στην... αντιπολίτευση που σας ασκεί ο Έρμής από τις 27 Ιουνίου, αυτήν την εβδομάδα προστίθεται και ο Αρης κάνοντας τον Ιούλιο εξαιρετικά ιδιαίτερο μήνα. Οι ρυθμοί αλλάζουν από τις 2 και μετά, ενώ θα δημιουργηθούν και κάποια νέα δεδομένα στην εργασία και το αντικείμενό της ή στον χώρο εργασίας ή διαμονής. Ακόμα και αν οι επικείμενες ανακατατάξεις δεν αφορούν με αυτόν τον τρόπο άμεσα εσάς, 
μπορεί να αφορούν αιτήματα, δικού σας ή δικών σας ατόμων. Η Αφροδίτη -αναγνώριση, οικονομικά, αισθηματικά- από τις 4 και μετά θα είναι στο πλευρό σας, αλλά είναι απαραίτητη η προσοχή παντού, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι μέσα στον Οκτώβρη

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σύνθετη, με τα θετικά και τα αρνητικά της, η εβδομάδα αυτή για σας, ιδιαίτερα για δύο τομείς. Ο ένας είναι τα οικονομικά και ο άλλος τα επαγγελματικά. Η... κόντρα της Αφροδίτης με το ζώδιό σας από τις 9 Ιουνίου και μετά είναι αυτό που λέμε «χρήμα πιάνεις, άχυρο γίνεται». Σαν να μην έφτανε αυτό, στις 2 Ιουλίου γίνεται και η ηλιακή έκλειψη που δυσχεραίνει κι άλλο την κατάσταση με κάποιο έκτακτο έξοδο. Από τις 4 Ιουλίου και μετά αρχίζουν να δημιουργούνται κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις και οι 4 και 5 θεωρούνται οι ημέρες που μπορούν να συμβάλουν ως αρχή σε μια ανασυγκρότηση. Αισθηματική και οικονομική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αγχωμένους, προβληματισμένους και αρκετά κουρασμένους ψυχικά, πνευματικά ή και σωματικά σάς βρίσκει ο Ιούλιος. Από τις 17 Μαΐου έως και την 1η Ιουλίου έχετε περάσει κυριολεκτικά διά πυρός και σιδήρου ή πολύ απλά πιστεύετε ότι τα έχετε δει όλα. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά ο Ιούλιος με δύο εκλείψεις, μια νέα Σελήνη και μια πανσέληνο, δεν θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε. Stand by λοιπόν για να αποτρέψετε, στον βαθμό που μπορείτε, πράγματα που δεν θέλετε να συμβούν. Στην εργασία, στις σπουδές, στον γάμο και στις σχέσεις σας γενικότερα. Μην αμελείτε την υγεία και φυλαχτείτε από την πρόκληση ζημιών πάσης φύσεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δύο ημέρες που μπορούν να θεωρηθούν οι πιο βατές, οι πιο ωφέλιμες αλλά και οι λιγότερο πιεστικές μέσα σε αυτήν την εβδομάδα είναι οι 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου. Αυτές όμως είναι οι καταλληλότερες για μια επιχείρηση-κεραυνό προκειμένου να αποτρέψετε μια όχι ευχάριστη διαφαινόμενη εξέλιξη σε κάποιο σοβαρό θέμα. Έργασίας, οικονομικών και πάσης φύσεως συμφερόντων. Πιθανόν και οικογενεια
κής και αισθηματικής φύσεως. Ο Ιούλιος από τις 2 και μετά φέρνει καινούργιους ρυθμούς στη ζωή και την καθημερινότητά σας, ενώ υποχρεώνει να εργαστείτε ή να ζήσετε και σε καινούργια πλαίσια. Επειδή θα δοκιμαστούν σχέσεις και συνεργασίες, έχετε τον νου αλλά και την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Με αρκετά... ζιγκ ζαγκ έρχεται αυτή η εβδομάδα, και παρόλο που έχει και μια ηλιακή έκλειψη στις 2 στον Καρκίνο έχει και καλά νέα για σας. Στις 4 σταματούν η ρευστότητα, η αβεβαιότητα και η πίεση γύρω από τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Η αρμόδια Αφροδίτη σταδιακά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα δώσει κίνητρα αλλά και ευκαιρίες στο υπόλοιπο του μηνός. Αποφύγετε έως και τις 
3 αποφάσεις και ενέργειες που μπορεί να σχετίζονται με οικονομικά, περιουσιακά αλλά και τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα θα έχετε πιο καθαρή εικόνα γύρω από αυτά και έτσι θα γνωρίζετε και πώς πρέπει να ενεργήσετε.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Κυριακή,  Δευτέρα, Πέμπτη,  Παρασκευή
ΤΑΥΡΟΣ: Σάββατο
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή,  Δευτέρα, Πέμπτη,  Παρασκευή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σάββατο. Ναι και όχι Τρίτη, Τετάρτη
ΛΕΩΝ:  Κυριακή,  Δευτέρα, Πέμπτη,  Παρασκευή
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σάββατο
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή,  Δευτέρα,   Παρασκευή, Σάββατο
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σάββατο. Ναι και όχι Τρίτη, Τετάρτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πέμπτη,  Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σάββατο
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κυριακή,  Δευτέρα
ΙΧΘΥΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη 

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη
ΤΑΥΡΟΣ: Πέμπτη, Παρασκευή
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σάββατο
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
ΛΕΩΝ:
Επίσης Πέμπτη, Παρασκευή
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή,  Δευτέρα
ΖΥΓΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πέμπτη, Παρασκευή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή,  Δευτέρα, Σάββατο
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρίτη, Τετάρτη
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πέμπτη, Παρασκευή
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή,  Δευτέρα,  Σάββατο 

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςΒίκη Παγιατάκη