Lifestyle|30.06.2019 16:33

Νέα πρόκληση του ράπερ Light μετά τον καβγά με τον Snik στα βραβεία Mad

Newsroom

Αναστάτωση στις κερκίδες των VIP προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των MAD Video Music Awards 2019, όταν πιάστηκαν στα χέρια οι γνωστοί ράπερς, Light και SNIK. Την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή και η μπάντα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Alcatrash, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα στους ράπερς Light και SNIK, με τους securities και τον Σάκη Ρουβά να επεμβαίνουν για να εκτονωθεί το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα: MAD Video Music Awards: Ξύλο στις κερκίδες VIP, ο Ρουβάς πήγε να χωρίσει δύο ράπερς (vid)

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν μετά τη βράβευση του Light για το «καλύτερο hip hop βιντεοκλίπ». Ο Light στις δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος ράπερ και όταν κατέβηκε να πάει στη θέση του, άρχισε ο καβγάς με τον SΝΙΚ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς με το «Medusa». Νωρίτερα, ο SNIK εμφανίστηκε στη σκηνή με την Τάμτα στο ολοκαίνουργιο single τους «Senorita», ενώ βρέθηκε στη σκηνή και με τον Noizy, έναν από τους δημοφιλέστερους ράπερ στη Γερμανία.

 

Λίγες ώρες μετά το τέλος της βραδιάς των MAD Awards- και ενώ τη βράβευση του Light σχολίασε στο Instagram και ο φίλος του Γιάννης Αντετοκούνμπο - ο ράπερ του «Mosca» έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στον «τσαμπουκά» δίνοντας εξηγήσεις.

T

«Όπως είπα και εχθές, με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Το πραγματικό βραβείο δεν είναι το πλαστικό μαραφέτι που κέρδισα, είναι η αγάπη και η στήριξη που παίρνουμε από εσάς. Πολλές φορές είμαι cocky και φαίνομαι αυτάρεσκος, μόνο και μόνο γιατί έχω δουλέψει παρά πολύ σκληρά • εγώ και όλη η ομάδα μου, για να είμαστε σε αυτή τη θέση. Και δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Όταν είπα πως το βραβείο το κέρδισα εδώ και χρόνια, εννοούσα πως για εμένα και για εσάς ήξερα πως ΗΔΗ ήμουν ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

T

Mad Video Music AwardsLightSnikράπερ