Lifestyle|01.07.2019 14:27

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος» (vid)

Newsroom

Το επεισόδιο - φινάλε του «Its Show Time» περιελάμβανε μοναδικές εκπλήξεις, αγαπημένους καλλιτέχνες - φίλους του Νίκου Κοκλώνη, μουσική, χορό και τραγούδι. Ο «βασιλιάς της πίστας», ο άνθρωπος που τα τραγούδια του εδώ και δεκαετίες γίνονται σλόγκαν, ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής, ανέβηκε στη σκηνή του «It’s Show Time» και προκάλεσε «Ταραχή». 

Μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη, ο Λευτέρης Πανταζής ομολόγησε πως νιώθει ευλογημένος με την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι το «Διογένης» τα χρόνια που μεσουρανούσε χτίστηκε για εκείνον, για να χωρέσει τον κόσμο που ήθελε να τον απολαύσει. 

«Την πρώτη φορά που το άκουσα στο ραδιόφωνο σταμάτησα στην άκρη με το αμάξι και έβαλα τα κλάματα. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί δύο χρόνια πριν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, ο οποίος έτρεχε μαζί μου και ήθελε να γίνω γνωστός τραγουδιστής. Μου έλειπε ο πατέρας μου, το στήριγμά μου. Τραγουδούσα στα καφενεία με μια κιθάρα και με ήξεραν στη γειτονιά. Έκανα και καντάδες και ήταν πολύ ωραίο να βλέπω τους φίλους μου που έρχοντανν στα καφενεία να με ακούσουν» ανέφερε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι χτίστηκε για μένα. Τότε την ίδια μέρα τραγουδούσα σε τρεις πίστες επί 11 μήνες για 7 μέρες τη βδομάδα». 

Ο ΛΕ-ΠΑ έκανε στον Κοκλώνη τον προσωπικό του απολογισμό και με το χέρι στην καρδιά εκμυστηρευτηκε ότι προσπαθεί να δώσει στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, την αγάπη που της έλειψε ως παιδί, καθώς δεν ήταν όσο κοντά της όσο θα ήθελε εξαιτίας της δουλειάς και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. 

«Είμαι καλός μπαμπάς. Είμαι ένας μπαμπάς, που του έλειπε το κοριτσάκι του γιατί ταξίδευα συνέχεια. Τώρα, προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος, όχι να την κακομάθω γιατί είναι μαγκάκι και θέλει να είναι ανεξάρτητη. Προσπαθώ να της δώσω την αγάπη που της έλειπε τόσα χρόνια γιατί έλειπα εγώ. Ένιωθα λίγες ενοχές, αλλά δεν έφταιγα εγώ γιατί ήθελα να μην τους λείπει τίποτα», τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής στο τέλος της συνέντευξης. 

It's Show TimeΛευτέρης ΠανταζήςΚόνι Μεταξά