Lifestyle|01.07.2019 18:21

Χάρης Τσιάρας: Το σύμφωνο συμβίωσης που έφερε «εμφύλιο» στον Οίκο Μόδας «NIKOS - TAKIS» (vid)

Newsroom

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό στον Οίκο Μόδας «NIKOS - TAKIS» με εξώδικα και δικαστικές διαμάχες. Ο Χάρης Τσιάρας και ο Τάκης Καραμπόζας συνεργάτες επί 30 χρόνια βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες μετά από την απόφαση του Τάκη να θέλει να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με τον Χάρη.

Ο τελευταίος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Κάποια πράγματα με τον χρόνο αλλάζουν. Κάποιοι άνθρωποι έχουν μπει και έχουν δημιουργήσει κάποια θέματα κι έχουν πει κάποια πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν καν. Και έχουμε μπει σε μια κατάσταση λίγο δύσκολη και για τους δυο μας. Δυστυχώς για εκείνον, μετά από 33 χρόνια, να θεωρεί κάποια πράγματα ότι μπορεί να αφήσει κάποιους να μπουν σε μια οικογένεια, γιατί με τον Τάκη ήμασταν οικογένεια, και με τον Νίκο είμαστε οικογένεια».

Ο Νίκος Τσιμπίλης, ένας εκ των δημιουργών του θρυλικού οίκου μόδας «NIKOS - TAKIS», φεύγει από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010 αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία και μια διαθήκη - «αντίγραφο» στον Τάκη Καραμπόζα, τον συνέταιρό του από την Κοζάνη. Το καλοκαίρι του 2016, ο 81χρονος Τάκης συνάπτει με τον 49χρονο Χάρη σύμφωνο συμβίωσης ως επισφράγισμα της 30χρονης κοινής τους ζωής. Το Δεκέμβριο του 2018, ο Χάρης λαμβάνει από τον Τάκη εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λήξη του συμφώνου, υπογεγραμμένη από δικηγόρο της Κοζάνης. 

Ο Χάρης σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» επιδίωξε μια επικοινωνία με τον Τάκη. Στις 20 Ιουνίου, οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο Τάκης Καραμπόζας μιλά για παράνομη ιδιοποίηση ποσού 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης για σκευωρία εις βάρος του και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του για να παραγκωνιστεί από τα θέματα που αφορούν στην περιουσία του Οίκου. 

 

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Χάρης Τσιάρας σχολίασε το ριάλιτι μόδας του Star, «Greece's Next Top Model», λέγοντας: «Ο οίκος έχει ντύσει όλες τις Ελληνίδες σταρ. Τότε οι ηθοποιοί πλήρωναν τα ρούχα τους. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε ρούχα από μας και πλήρωσε κανονικά για μια εμφάνιση δική της στη Ρωσία. Σέξι δεν είναι να τα βγάζουμε όλα έξω. Έβλεπα κάτι κοπέλες στο GNTM κι έλεγα τι κάνει τώρα αυτή εκεί; Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ήξερα, η κοπέλα μπορεί όντως να έχει κάνει κάτι έξω, αλλά δεν την γνώριζα ούτε εγώ. Τη Βίκυ την ξέραμε όλοι. Η Ηλιάνα είναι μια πολύ ωραία κοπέλα, αλλά εγώ δεν θα την έπαιρνα για δουλειά». 

Happy DayΤάκης ΚαραμπόζαςΧάρης Τσιάρας