Lifestyle|02.07.2019 10:00

Τα ζώδια της Τρίτης (2/7)

Newsroom

Κριός

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα δονεί την οικογένεια και ζητήµατα που σε απασχολούν οδηγούν σε µία νέα πορεία που αναλαµβάνεις ευθύνες. Γεγονός είναι ότι ο υποκειµενισµός και η κυκλοθυµία προκαλούν εντάσεις γι’ αυτό κράτα χαµηλούς τόνους. Σηµαντικό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα σηµατοδοτεί σηµαντικές εξελίξεις στις σχέσεις µε το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς ίσως υπάρξει αποµάκρυνση ή ψυχρότητα µε πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαµβάνονται πώς σκέφτεσαι. Καταλυτικές συµφωνίες εµπορικού και επικοινωνιακού ενδιαφέροντος σε γεµίζουν ευθύνες και σκληρή δουλειά.

Δίδυµοι

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα επικεντρώνει την προσοχή σου στα οικονοµικά ζητήµατα και το πώς διαχειρίζεσαι το εισόδηµά σου. Οι συγκρούσεις µε το κοντινό περιβάλλον δεν αποκλείονται, καθώς παρελθοντικές καταστάσεις επανέρχονται.

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου που πραγµατοποιείται σήµερα σε καλεί να κάνεις νέα αρχή στη ζωή σου, να δώσεις δυναµικό παρών στα προσωπικά και επαγγελµατικά. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο νέος δρόµος που ξεκινάς δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα και θα αποµακρυνθείς από πρόσωπα σηµαντικά µέχρι τώρα για σένα, κάτι που θα σου κοστίσει.

Λέων

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα καλεί να κάνεις νέα αρχή σε παρελθοντικά θέµατα που σε απασχολούν ή εκκρεµούσες καταστάσεις που θέλεις να κλείσεις. Εχεις την ευκαιρία να απεµπλακείς από ό,τι σε βαραίνει, όµως δεν γίνεται µε ευκολία και έχει ψυχολογικό κόστος.

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα επικεντρώνει την προσοχή στους στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και ίσως υπάρξουν σηµαντικές γνωριµίες µέσα από φίλους που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Θυµήσου ότι για να τους πετύχεις πρέπει να εργαστείς σκληρά.

Ζυγός

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή στα επαγγελµατικά καθώς ίσως υπάρξουν προτάσεις ενδιαφέρουσες που θα σε κεντρίσουν ή σηµαντική εξέλιξη στον ήδη υπάρχοντα επαγγελµατικό χώρο. Να θυµάσαι ότι για να υπάρξει θετική πορεία, πρέπει να καταβάλεις µεγάλη προσπάθεια.

Σκορπιός

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα καλεί σε νέο ξεκίνηµα σε ό,τι αφορά σπουδές για πνευµατικά αντικείµενα που σε ενδιαφέρουν. Ισως πάρεις πρωτοβουλίες σε ζητήµατα νοµικής φύσεως που σε απασχολούν και καλά θα κάνεις βέβαια να µην παρεκκλίνεις από το γράµµα του νόµου γιατί θα έχει επιπτώσεις.

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο καθιστά άκρως σηµαντικά οικονοµικά ζητήµατα σε σχέση µε τρίτους και επιχειρηµατικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, παίρνοντας σηµαντικές αποφάσεις. Κοµβικό σηµείο των αποφάσεων αυτών είναι πιθανές ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις.

Αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο που πραγµατοποιείται σήµερα επικεντρώνει την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα υπάρχουν εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελµατικά. Είσαι ωριµότερος από ποτέ και αναλαµβάνεις ευθύνες για τη θετική εξέλιξη των ήδη υπαρχουσών σχέσεών σου ή για την αποµάκρυνσή σου από όσους δεν µπορείς πια να συµβαδίσεις µαζί τους.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις καθηµερινές υποχρεώσεις, καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα επιφέρει περισσότερες αγγαρείες, άγχος και νευρικότητα. Πιθανές οι προτάσεις για µία νέα εργασιακή πορεία ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου.

Ιχθύες

Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σηµατοδοτεί ένα κοµβικό νέο ξεκίνηµα στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα πάρεις σηµαντικές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προκύψουν νέες γνωριµίες που να σε βάλουν να σκεφτείς πραγµατικά πώς θέλεις να πορευτείς στον έρωτα. Ισως πάρεις αποφάσεις που οδηγούν στην αποµάκρυνση από τον/τη σύντροφό σου.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια