Lifestyle|02.07.2019 11:32

Ελένη Μενεγάκη: Πόσταρε τους κοιλιακούς της και κανείς δεν την πίστεψε (pic)

Newsroom

Η εκπομπή της ολοκληρώθηκε για τη σεζόν και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε και επίσημα τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πλήρως εξοικειωμένη με τα social media, η παρουσιάστρια του Alpha «ανεβάζει» συχνά φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές. Η Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό τής εκπομπής της και αφού ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου ξεκίνησε για τον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου, όπου θα περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Μάλιστα, ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έκαναν επέκταση στο συγκρότημα κατοικιών Όναρ που διατηρούν στα Άχλα, χτίζοντας πέντε νέες βίλες.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για την έναρξη των διακοπών της, προκάλεσε σχόλια στους διαδικτυακούς της φίλους, που έσπευσαν να σχολιάσουν τους κοιλιακούς της λέγοντας ότι έχει κάνει Photoshop. Μια follower σχολίασε: «Κακό φώτοσοπ... λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα».

Η Μενεγάκη, που δεν «χαρίζει κάστανα», απάντησε:«Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα!!! Οτι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα!». Άλλη follower ρώτησε ειρωνικά: «Απέκτησες κοιλιακούς Ελένη;;;», για να της απαντήσει η παρουσιάστρια «με δουλεύεις μωρέ;;; Αφού δεν γυμνάζομαι!».

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρει το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη χωρίς την Νάνσυ Παραδεισανού και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, η βετεράνος της ελληνικής τηλεόρασης πραγματοποίησε και την επίσημη φωτογράφιση για την καμπάνια του νέου προγράμματος του Alpha.

T
T
T
T
T
T
Μάκης ΠαντζόπουλοςΕλένη ΜενεγάκηAlpha TV