Lifestyle|02.07.2019 13:52

Μαυρίδης: Ό,τι και να πω για τον Τανιμανίδη βγαίνω κακός στο τέλος (vid)

Newsroom

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης. Η ταξιδιωτική εκπομπή «World Party» είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Εδώ και πολύ καιρό, όμως, η φιλία τους έχει λάβει τέλος και μάλιστα δεν μιλιούνται καν. Από τότε που τελείωσε η εκπομπή που τους έκανε πασίγνωστους στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό, το δίδυμο Τανιμανίδης - Μαυρίδης είναι σαν ξένοι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνέχισε την τηλεοπτική του πορεία στο «Survivor» και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο γνωστός tatoo artist μετά το «Nomads» παρουσίασε το «Beat Buzzer» στον ΑΝΤ1. Το πρωί της Τρίτης (2/7), ο Γιώργος Μαυρίδης παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου», ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

«Δεν θα σου απαντήσω για τον Σάκη γιατί ότι και να πω, δεν θα γράψουν ποτέ αυτό που είπα. Τσάμπα μόνο δημιουργείται μια ίντριγκα και τρέφονται άνθρωποι γύρω από αυτό. Τα έχω πει τόσες φορές, δεν έχει νόημα. Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει κανείς; Ξέρεις πώς γίνεται στον χώρο. Αφού ξεκινάει τη συζήτηση και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο. Χαζοί είμαστε; Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Και στην Βαλαβάνη έδωσε. Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει; Μην το κάνουμε αυτό, μόνο κακό μου κάνει. Ότι και να πω για τον Σάκη πάντα εγώ την πληρώνω», τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σάκης ΤανιμανίδηςΓιώργος Μαυρίδης