Lifestyle|02.07.2019 14:08

Κικίλιας - Μπαλατσινού: Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν καναπέ (vid)

Newsroom

Ο γάμος του καλοκαιριού έγινε και το ζευγάρι δεν σταματάει να κάνει δηλώσεις αγάπης. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μέσα Ιουνίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, το ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Η Τζένη Μπαλατσινού, με νυφικό φόρεμα Zeus + Dione, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, με κοστούμι του Νικόλαου Κούρλα την περίμενε με ανυπομονησία. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 150 σε αριθμό, ενώ τα φλας των φωτογράφων «έκλεψαν» οι δύο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα. Η τελετή ήταν λιτή, όπως ακριβώς είχε πει σε συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ ο στολισμός είχε λουλούδια του αγρού και γιασεμί. 

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τρίτης (2/7), ο Βασίλης Κικίλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε πώς έκανε την πρόταση γάμου στην Τζένη Μπαλατσινού. «Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα. Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα: "λοιπόν, θα παντρευτούμε;"», είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ.

 
Βασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινού