Lifestyle|03.07.2019 17:31

«Bottle cap challenge»: Ο Τζέισον Στέιθαμ «ξεβιδώνει» με ανάποδη κλωτσιά και γίνεται viral (vid)

Newsroom

Ο 51χρονος Τζέισον Στέιθαμ απάντησε στην πρόκληση του φίλου του τραγουδιστή Τζον Μάγιερ για το #bottlecapchallenge, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στα social media - με περισσότερα από 14.600.000 views!

Στο συγκεκριμένο challenge οι χρήστες του Διαδικτύου πρέπει να ξεβιδώσουν το καπάκι ενός μπουκαλιού με ανάποδη κλωτσιά ή με το γυμνό μεγάλο δάκτυλο του ποδιού τους. Το καπάκι φυσικά δεν είναι σφικτά βιδωμένο, αλλά χαλαρό, ενώ το μπουκάλι είναι κάπου τοποθετημένο σταθερά. Φυσικά, το καπάκι πρέπει να ξεβιδωθεί και να πέσει θεαματικά, ενώ το μπουκάλι να μείνει στη θέση του. 

Ο Άγγλος ηθοποιός, πρώην αθλητής και μοντέλο Τζέισον Στέιθαμ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο σε αργή κίνηση, όπου τον βλέπουμε να περνάει τη δοκιμασία με απόλυτη επιτυχία, ενώ «μεταλαμπαδεύει» την πρόκληση στον γνωστό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι και τον αθλητή πολεμικών τεχνών, Τζέιμς Μουντάσρι.

T

Ο πρώην σύντροφος της Κέιτι Πέρι και της Τζένιφερ Άνιστον, Τζον Μάιερ, τα πήγε επίσης καλά στο #bottlecapchallenge.

T

Ο Τζέισον Στέιθαμ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ντουέιν Τζόνσον στην έβδομη σειρά των «Μαχητών του Δρόμου», «Fast & Furious: Hobbs & Shaw», που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου 2019. Οι κλωτσιές του ηθοποιού έχουν γίνει και βίντεο:

Bottle cap challengeΤζέισον Στέιθαμ