Πέθανε 17χρονο μοντέλο από καρκίνο
NewsroomΤην τελευταία της πνοή άφησε το γνωστό μοντέλο, Υβέτ, από την επάρατη νόσο. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Κρίστι Κρανά. Η κηδεία της 17χρονης καλλονής θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.
«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από τη ζωή το μοντέλο μας, Υβέτ, μετά από εννιά μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο. Μόλις 17 χρόνων. Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Κουράγιο στην υπέροχη μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!», έγραψε η καθηγήτρια του μόντελινγκ.
- Το χρονικό της δολοφονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η διαδρομή του δράστη, η συνάντηση με τη 43χρονη και ο τόπος του εγκλήματος
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
- Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil