Lifestyle|03.07.2019 19:19

Ξεσπά η Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω βάλει τελεία, αλλά πάλι ρωτάνε» (vid)

Newsroom

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν τον τελευταίο καιρό να είναι ζευγάρι με τον ράπερ  iLLEOo, ο οποίος της έχει γράψει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Bonita». 

«Με ενοχλούσε που μου χρέωσαν σχέσεις. Όταν κάτι τραβάει πολύ, όμως, και ασχολούνται πολύ είναι εκεί που τρελαίνομαι. Έχω βγει και έχω βάλει τελεία, αλλά πάλι ρωτάνε. Όταν κάνεις μια δήλωση δεν μπορείς μετά να ρωτάς συνέχεια για το ίδιο θέμα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου αυτό το διάστημα, αλλά δε μου αρέσει να μιλώ για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ίδια, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά δημόσια ότι είναι ερωτευμένη.

Πρόσφατα, η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με νέο single και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Εμφανώς επηρεασμένη από τις τάσεις της εποχής, η τραγουδίστρια μας παρουσιάζει το νέο της κομμάτι, με τίτλο «Bonita». Ένα τραγούδι με πολύ σημερινό ήχο και επιθετικό στίχο, γραμμένο από τον iLLEOo. 

T
T
T
T

Το βιντεοκλίπ του Γιώργου Μπενιουδάκη μας προσφέρει αρκετές καυτές στιγμές της λιλιπούτειας ποπ τραγουδίστριας, αλλά και του μπαλέτου που την πλαισιώνει.

τραγουδίστριαΕλευθερία Ελευθερίου