Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης έπειτα από επίθεση
NewsroomΣτο νοσοκομείο ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη σε δρόμο της Καλλιθέας από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα. Οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.
Στη συνέχεια, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο Θέμης Αδαμαντίδης να μεταφερθεί σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία. Ο λαϊκός ερμηνευτής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
- Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
- Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
- Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
- Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ