Lifestyle|06.07.2019 19:26

«Καμπάνια» στα social media: Αθλητές και μοντέλα βγάζουν αυτοδύναμες Μύκονο και Σαντορίνη

Άγγελος Γεραιουδάκης

Η Ιζαµπέλ Γκουλάρτ φορά το µικροσκοπικό της µπικίνι και ποζάρει στις κοσµοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου. Δίπλα της είναι ο αρραβωνιαστικός της και γνωστός τερµατοφύλακας της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ. Μαζί µε τον κατά έξι χρόνια µικρότερο σύντροφό της, ο πάλαι ποτέ άγγελος της Victoria’s Secret διασκεδάζει και δηµοσιεύει στο Instagram, όπου έχει τουλάχιστον 4,4 εκατ. διαδικτυακούς φίλους, κάθε στιγµιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι µόνο µία από τους χιλιάδες διάσηµους που κάθε χρόνο επισκέπτονται το Νησί των Ανέµων.

Η Μύκονος συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι πλήθος διασηµοτήτων που γίνονται αντικείµενο συζήτησης στα διεθνή media και πόλος έλξης για τον φακό κάθε παπαράτσι. Από «γαλαζοαίµατους» µέχρι σταρ του σινεµά, µοντέλα πρώτης γραµµής και αθλητές που «λάµπουν» στα γήπεδα, όλοι φεύγουν µε τις καλύτερες εντυπώσεις και διαφηµίζουν τις οµορφιές της χώρας µας παντού.

T

Το Νησί των Ανέµων είναι και φέτος σταρ του «ελληνικού καλοκαιριού» και ένας από τους πιο κορυφαίους προορισµούς στη Μεσόγειο, καταφέρνοντας κάθε χρόνο να κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης και της καλής ζωής. Είναι ένας πολυτελής προορισµός που συνδυάζει τα πάντα: ξενοδοχεία για όλα τα στυλ, βραβευµένα εστιατόρια µε ανερχόµενους σεφ που ξαναβλέπουν δηµιουργικά την ελληνική παράδοση, καθώς και ονειρικές παραλίες µε γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά.

T
T

Παράλληλα, το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενισχύοντας την ξέφρενη νυχτερινή ζωή που κυριαρχεί στο νησί, τόσο στα κλαµπ µε πρωτοκλασάτους djs όσο και στα αµέτρητα δαιδαλώδη σοκάκια µε τα ασβεστωµένα λιθόστρωτα. Ας δούµε, όµως, µερικούς ακόµη διάσηµους, από τους χώρους του αθλητισµού και της πασαρέλας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το νησί και τράβηξαν την προσοχή µας...

Το ζευγάρι του ΝΒΑ

Πανευτυχείς εµφανίστηκαν ο Σέρβος σέντερ των Σίξερς, Μπόµπαν Μαριάνοβιτς, µαζί µε τη µικροσκοπική σύζυγό του Μίλιτσα στη Μύκονο. Το ζευγάρι απόλαυσε τις οµορφιές του ελληνικού νησιού και δηµοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στα social media. Ταυτόχρονα, οι βουτιές τους στις κοσµικές παραλίες δεν είχαν τελειωµό. Μάλιστα, το ερωτευµένο ζευγάρι δεν σταµάτησε τις ροµαντικές βόλτες στα γραφικά σοκάκια του κοσµοπολίτικου νησιού, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέµµατα. Ο σταρ του ΝΒΑ θέλει να κερδίσει χρόνο ξεκούρασης, καθώς θα ακολουθήσει την Εθνική οµάδα της Σερβίας στο Παγκόσµιο Κύπελλο της Κίνας και η προετοιµασία της µαζί µε το τουρνουά δεν του επιτρέπουν να κάνει διακοπές τον Αύγουστο. 

T
T

«Ναι» και από Κάριους 

Ακόµη ένας γόης των γηπέδων, ο Λόρις Κάριους, ψήφισε Μύκονο για να ξεκουραστεί µετά το τέλος των φετινών του υποχρεώσεων µε την τουρκική Μπεσίκτας, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Ο Γερµανός τερµατοφύλακας, που θα µπορούσε άνετα να κάνει καριέρα ως µοντέλο αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, επισκέφθηκε την «κοσµοπολίτισσα« των Κυκλάδων µαζί µε την πανέµορφη σύντροφό του, Σοφία Τοµάλα. Σύµφωνα µε πληροφορίες τοπικών Μέσων, το ερωτευµένο ζευγάρι περπάτησε χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου, χάρηκε τη θάλασσα, τον ήλιο και δοκίµασε διάφορες τοπικές λιχουδιές του νησιού.

T

Θετική «ψήφος» και από Σαμπόνις 

Αφού ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις µε τους Ιντιάνα Πέισερς, o Ντοµάντας Σαµπόνις διάλεξε τη Μύκονο για να περάσει µέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. O 23χρονος άσος του ΝΒΑ και γιος του θρυλικού Λιθουανού Αρβιντας Σαµπόνις δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα πιο κοσµικά στέκια της Μυκόνου, όπως το «Nammos», µαζί µε τον αδελφό του Ζιγκιµάντας και τις συντρόφους τους. 

Από την Κόπα Καμπάνα στην Ψαρού 

Όλα τα βλέµµατα έπεσαν στον παλαίµαχο ποδοσφαιριστή της Μίλαν και της Εθνικής Βραζιλίας Ρικάρντο Κακά, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο. Ο Κακά και η σύντροφός του, το διάσηµο µοντέλο Καρολίνα Ντίας, πέρασαν πρώτα από την Αθήνα, φωτογραφήθηκαν σε αρχαία µνηµεία και συνέχισαν τις διακοπές τους στο κοσµοπολίτικο νησί.

T
T

Η ξανθιά καλλονή φρόντισε σε κάθε της φωτογραφία, που δηµοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, να αποκαλύπτει τόσο τον αισθησιασµό όσο και την αισθητική της. 

T
T

Next Top Model... στο Αιγαίο 

Δεν θα µπορούσαµε, φυσικά, να µην αναφέρουµε τη διάσηµη Ισπανίδα, µε κορµί αρχαίας Ελληνίδας, Γκράσια ντε Τόρες, η οποία είναι σύζυγος του διάσηµου µπασκετµπολίστα Ντανιέλε Σάντρι.

T

Το 2007 η µελαχρινή καλλονή από την Ιβηρική πήρε µέρος στο πετυχηµένο ριάλιτι µόδας «Next Top Model» στην πατρίδα της. Και µπορεί να µην έγινε το top µοντέλο, όπως φιλοδοξούσε, ωστόσο στην εποχή των social media τα έχει καταφέρει περίφηµα. Ο λογαριασµός της στο Instagram αριθµεί περισσότερους από 354.000 followers και κάθε της φωτογραφία είναι ένας ακόµα πειρασµός για τους χιλιάδες θαυµαστές της, που σπεύδουν να της εκφράσουν την αγάπη τους.

T
T

Πρώτες βοήθειες στον Ντέλε Άλι

Ήλιος, αλκοόλ, διασκέδαση και Μύκονος... έπεσαν βαριά στον διάσημο Άγγλο χαφ, Ντέλε Άλι, ο οποίος το παράκανε στις διακοπές του στο Νησί των Ανέμων και έγινε πρωτοσέλιδο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μεθυσμένος, σε κακή κατάσταση, και χρειάστηκε η βοήθεια δύο ανδρών ασφαλείας για να σηκωθεί από την ξαπλώστρα και να μπει σε αυτοκίνητο, ώστε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Sun», η Ρούμπι Μέι, σύντροφος του Ντέλε Άλι, ήταν εκείνη που φώναξε για βοήθεια, βλέποντας τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να κουνηθεί από την ξαπλώστρα, αφού είχε σχεδόν λιποθυμήσει.

T
T

H μαμά της Ναόμι Κάμπελ

«Είναι µια στιγµή στη ζωή µου που µπορώ να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό µου και πραγµατικά να κάνω ό,τι θέλω, κάτι που µου δίνει τεράστια δύναµη» εξήγησε η Βάλερι Μορίς Κάµπελ, η οποία βρέθηκε στη Μύκονο πριν από λίγες ηµέρες και πόζαρε µε µαγιό για τη φίρµα JD Williams. «Η απάντησή µου στο να ποζάρω µε µαγιό στα 67 µου ήταν: “Γιατί όχι;”. Το να µεγαλώνεις δεν σηµαίνει πως πρέπει να καλύπτεσαι όταν βρίσκεσαι στην παραλία ή σε διακοπές. Για µένα έχει να κάνει µε την αυτοπεποίθηση και το να είσαι άνετος µε το πώς αισθάνεσαι και δείχνεις» ανέφερε η µητέρα του διάσηµου σούπερ µόντελ Ναόµι Κάµπελ, τονίζοντας το σκεπτικό της φωτογράφισης.

T
T

Στη Σαντορίνη η Αμπρόσιο 

Ένα από τα πιο γνωστά µοντέλα της Victoria’s Secret επέλεξε για ακόµη µία φορά την Ελλάδα. Η Αλεσάντρα Αµπρόσιο, η οποία πέρυσι είχε βρεθεί στη Μύκονο µε τον πρώην σύντροφό της, Τζέιµς Μαζούρ, επισκέφθηκε τη Σαντορίνη και άδραξε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί σε πολλά σηµεία του νησιού.

T
T

Συγκεκριμένα, η Βραζιλιάνα καλλονή, που είχε διαφηµίσει τη χώρα µας ποστάροντας φωτογραφίες και γράφοντας «ζήτω η Ελλάδα», ενηµέρωσε τους τουλάχιστον 10.000.000 διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί µε µια εικόνα από τα λευκά του σπίτια πάνω στους βράχους και την απίστευτη θέα που έβλεπε. Στη συνέχεια, η Αλεσάντρα Αµπρόσιο απόλαυσε τον ήλιο και τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, ποζάροντας µε το µαύρο της µπικίνι.

T
social mediaμοντέλαΣαντορίνηΜύκονοςΑλεσάντρα Αμπρόζιο