Lifestyle|22.06.2020 17:36

Κατερίνα Λιόλιου: Ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τους κριτές του «The Voice»

Newsroom

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ήταν μονόδρομος για την νεαρή ερμηνεύτρια Κατερίνα Λιόλιου. Η κλίση της ήταν έκδηλη από τα παιδικά της χρόνια, με τους γονείς της να την παροτρύνουν να ασχοληθεί ενεργά, γράφοντάς την σε ένα ωδείο. Σε ηλικία 10 ετών γεννήθηκε αυτός ο έρωτας, που έμελλε στα 19 της να την οδηγήσει στο πρώτο The Voice που παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1, το 2014.

«Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην κιθάρα, στη θεωρία της μουσικής και αργότερα στο πιάνο. Φωνητική έκανα σε μεγαλύτερη ηλικία, γιατί έπρεπε να αναπτυχθούν πλήρως οι χορδές» εξηγεί και προσθέτει: «Βλέπω πολλά παιδιά που έχουν διλήμματα και δεν έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Για εμένα ήταν από νωρίς πολύ ξεκάθαρο. Ακόμη και μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετώπιζα, δεν το έβαζα κάτω. Ήμουν αποφασισμένη για τον δρόμο που ήθελα να ακολουθήσω».

Την ετοιμότητά της να αρπάξει οποιαδήποτε ευκαιρία της δοθεί την έδειξε ένα απόγευμα που χτύπησε το τηλέφωνό της: «Ένας συγγενής μου μου είπε ότι βγήκε ανακοίνωση για ένα talent show στην τηλεόραση. Πήγα με κλειστά μάτια. Τότε υπήρχε μια αφέλεια και μια παιδικότητα που με έσπρωξαν, σε συνδυασμό με το ένστικτό μου». Κοιτώντας πίσω, έχει να θυμάται μόνο τα καλά: «Πέρασα υπέροχα στο The Voice. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ “Γιατί πήγα;”. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε ότι μετάνιωσαν που πήραν μέρος. Προσωπικά πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που με θυμούνται από την παρουσία μου εκεί. Αυτό το θεωρώ πολύ καλό».


Κατερίνα Λιόλιου