Lifestyle|16.11.2018 09:14

Τα ζώδια της Παρασκευής (16/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς προτρέπει να βρεις χρόνο για εσένα τακτοποιώντας τις σκέψεις που σε απασχολούν. ∆εν βλέπεις τα πράγµατα αντικειµενικά κινδυνεύοντας να γίνεις καχύποπτος/η ακόµα και µε αγαπηµένους ανθρώπους! Το τετράγωνο της Σελήνης µε τον ∆ία από τον Τοξότη δηµιουργεί θέµατα µε ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Ταύρος

Οι αγαπηµένοι φίλοι είναι προτεραιότητα καθώς συζητάς µαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί χαρούµενο κλίµα στις συναναστροφές σου. Το τετράγωνό της µε τον ∆ία στον Τοξότη προκαλεί υπερβολικές αντιδράσεις στις συζητήσεις µε αγαπηµένα πρόσωπα που φέρνουν αµηχανία στην παρέα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει τα επαγγελµατικά και ανασφάλειες σχετικές µε την κοινωνική καταξίωση. Κάνεις κινήσεις που χαρακτηρίζονται παρορµητικές έως ριψοκίνδυνες, για να επιτύχεις επαγγελµατικούς στόχους που έχεις θέσει. Το τετράγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη δηµιουργεί ζητήµατα µε συνεργάτες και σύντροφο.

Καρκίνος

Την αµφισβήτηση alter ego σου κάνει η Σελήνη στους Ιχθύς! Οι διαφωνίες φέρνουν συζητήσεις µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, µένοντας ευχάριστα απασχοληµένος/η το µεγαλύτερο µέρος της ηµέρας! Το τετράγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη ενισχύει τις διαφωνίες και δίνει τόνο υπερβολής!

Λέων

Απωθηµένα και κρυµµένα συναισθήµατα βγαίνουν στην επιφάνεια και ξεκινά µια συζήτηση µε κοντινό σου πρόσωπο. Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί συναισθηµατική υπερχείλιση µε αποτέλεσµα να µη νιώθεις άνετα ούτε καν µε τη σκέψη σου. Το τετράγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη αυξάνει τον εκνευρισµό σου και δεν το κρύβεις.

Παρθένος

Αποζητάς αγαπηµένα πρόσωπα καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει την ανάγκη για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή. Το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δηµιουργεί κατάλληλες συνθήκες να διαχειριστείς λάθος ζητήµατα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αιτία η υπερβολική αισιοδοξία και απαισιοδοξία.

Ζυγός

Εχεις αρκετές δουλειές στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες αγγαρείες. Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει αρκετές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο/η. Μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγµή.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθά να νιώσεις υπέροχα! Ασχολήσου µε ό,τι σε ευχαριστεί, καθώς έτσι γεµίζεις τις µπαταρίες σου, τουλάχιστον µέχρι την επόµενη εβδοµάδα! Το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη χαρίζει µεγάλες δόσεις υπερβολής. Η εγκράτεια είναι η λέξη που πρέπει να θυµάσαι καθώς ο ∆ίας δηµιουργεί «παρενέργειες»!

Τοξότης

Σε απασχολούν έντονες σκέψεις και δεν κρατάς τη συνηθισµένη αισιοδοξία σου. Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί το υπόβαθρο για ανησυχίες σχετικά µε το σπίτι και τους δικούς σου. Το τετράγωνο µε τον ∆ία στο ζώδιό σου δεν βοηθάει, καθώς σε ωθεί να κρύψεις τα θέµατα που υπάρχουν αντί να ασχοληθείς ώστε να τα λύσεις.

Αιγόκερως

Η πιο απλή, ανώδυνη συζήτηση µε συγγενείς και γνωστούς γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη ανάβοντας τα αίµατα! Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί την ανάγκη να βρεθείς µε δικούς σου και να συζητήσεις. Το τετράγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη σού δίνει έναν τόνο υπερβολής σε όλα. Πρόσεξε τι συζητήσεις κάνεις.

Υδροχόος

Νιώθεις πως χάνεις την εµπιστοσύνη στον εαυτό σου και ρίχνεις το βάρος στα οικονοµικά καθώς αποζητάς σιγουριά. Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει κάθε είδους ανασφάλεια που έχεις και τις βλέπεις όλες κάτω από µεγεθυντικό φακό. Το τετράγωνο της Σελήνης µε τον ∆ία από τον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον στον φιλικό περίγυρο!

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί εγωιστικές τάσεις και δεν προβάλλεις στους άλλους τον εαυτό σου σωστά. Αυτό φέρνει συγκρούσεις µε τους αγαπηµένους σου, γι’ αυτό χαλάρωσε τους τόνους. Το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δηµιουργεί τάση για υπερβολές και υποσχέσεις που δεν θα εκπληρώσεις.