Lifestyle|09.07.2019 17:51

Βικτόρια Μπέκαμ: Xρειάστηκε θάρρος για να απορρίψω την περιοδεία με τις Spice Girls (vid)

Newsroom

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για την απόφασή της να μην ακολουθήσει τις Spice Girls στην περιοδεία επανασύνδεσης του θρυλικού βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος σε νέα συνέντευξή της στο Vogue Germany.

Η Μελ Β πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «απογοητευμένη» επειδή η Μπέκαμ δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα σόου του γκρουπ, αλλά η fashionista και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ επέμεινε απλώς ότι η ζωή της είναι σε διαφορετικό στάδιο τώρα σε σχέση με την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού τόπλες να κρατά ένα τεράστιο σακάκι δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «ότι απαιτείται θάρρος...» «Για παράδειγμα, χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: "Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου”».

T

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι... Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου» τόνισε.

Spice GirlsΒικτόρια Μπέκαμ