Lifestyle|10.07.2019 14:39

Lion King - Μπιγιονσέ: Κέρδισε τις εντυπώσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας (pics)

Newsroom

Η Μπιγιονσέ, η οποία πρωταγωνιστεί στη live action εκδοχή του «Lion King», έκλεψε τις εντυπώσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Dolby Theatre. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με την κόρη της, Μπλού Άιβι. Οι δύο τους κατέκτησαν το κόκκινο χαλί με τα matching outfits τους, αποδεικνύοντας πως το εντυπωσιακό στιλ είναι οικογενειακή υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η Μπιγιονσέ επέλεξε να φορέσει μία τουαλέτα Alexander McQueen, η οποία περιλάμβανε ένα blazer και μία φούστα από τούλι κεντημένη με κρυστάλλους. Συμπλήρωσε το look με μία matching τσάντα και statement κοσμήματα.

Στην λαμπερή πρεμιέρα εμφανίστηκαν όλοι οι συντελεστές και πρωταγωνιστές της ταινίας, ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό, αλλά και μέλη του καστ, όπως οι Σεθ Ρόγκεν (Πούμπα), Μπίλι Άιχνερ (Τιμόν), Τσιουέτελ Ετζιόφορ (Σκαρ), Τζον Κάνι (Ραφίκι) και Αλφρ Γούνταρντ (Σαράμπι). Ωστόσο, το περισσότερο χειροκρότημα πήραν οι Μπιγιονσέ και Ντόναλντ Γκλόβερ, που υποδύονται τους ενήλικους Σίμπα και Νάλα, ενώ τραγουδούν επίσης τα πασίγνωστα τραγούδια της ταινίας. 

 

Το «Lion King» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη στα πρότυπα του πρόσφατου «The Jungle Book» και «Dumbo», με μία μείξη CGI ζώων και κανονικών ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Τζον Φαβρό. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019.

ΜπιγιονσέLion King