Lifestyle|12.07.2019 12:54

Σάρα Γανωτή: Η ακάλυπτη επιταγή που πήρε από σειρά του ΑΝΤ1 (vid)

Newsroom

Η Σάρα Γανωτή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τις φορές που έμεινε απλήρωτη μετά από κάποια δουλειά είτε από το θέατρο είτε από την τηλεόραση.

Με τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά «Εργαζόμενη Γυναίκα» με πρωταγωνίστρια και σεναριογράφο την Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή αποκάλυψε πως από το συγκεκριμένο σίριαλ του ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκε ποτέ κανείς, καθώς η επιταγή που είχε λάβει από τον επιχειρηματία ήταν ακάλυπτη. «Ήταν μεγάλο σοκ! Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και μου τηλεφωνεί κάποιος και μου λέει ότι η επιταγή που είχα πάρει ήταν ακάλυπτη. Ψάχναμε τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί, ακόμα είναι εξαφανισμένος», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ αντίστοιχη εμπειρία έζησε και στο θέατρο.

«Κάναμε μια μικρή περιοδεία και καταλήξαμε να παίξουμε στη Χίο. Και κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι δεν πληρωνόμαστε και δεν φταίει τόσο το ΔΗΠΕΘΕ, όσο ο συμπαραγωγός. Και όταν πήγαμε να φύγουμε από το ξενοδοχείο που μέναμε, ο ξενοδόχος μας κλείδωσε μέσα και δεν μας άφηνε να φύγουμε!».

Σάρα ΓανωτήANT1Ελένη Ράντου